Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ: Έναρξη εγγραφών συμμετοχής στα καλοκαιρινά Camp

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ - CAMP 2012

Έναρξη εγγραφών 20 Μαΐου

Για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών

2012_Tetraptixo_Camp_teliko1Ο Δήμος Παλλήνης, μέσα από την Κοινωφελή Επιχείρηση, υλοποιεί με επιτυχία το Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Απασχόλησης. Το πρόγραμμα στοχεύει στην στήριξη της οικογένειας, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις εργασιακές και προσωπικές της υποχρεώσεις και στην αξιοποίηση του ελευθέρου χρόνου των παιδιών προσφέροντας μια ευχάριστη αθλητική και δημιουργική απασχόληση.

Σε μια προσπάθεια εμπλουτισμού του προγράμματος, οι δραστηριότητες θα συμπεριλάβουν πέρα από τις αθλητικές και καλλιτεχνικές - δημιουργικές ενότητες, συνδυάζοντας έτσι την αθλητική εξάσκηση, την μόρφωση, την ψυχαγωγία και την πνευματική καλλιέργεια.

Το πρόγραμμα βοηθά τα παιδιά που αγαπούν το παιχνίδι και τον αθλητισμό και περιμένουν το καλοκαίρι για να διασκεδάσουν. Τους δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξουν τη συλλογικότητα και τη δημιουργικότητά τους. Προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό καλοκαιρινών διακοπών, μάθησης, άθλησης, παιχνιδιού και ανάπτυξης νέων δεξιοτήτων.

Αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία για μας, είναι ότι θα επιστρέψουν σπίτι με καινούριους φίλους και γεμάτα συναισθήματα. Σίγουρα πιο ευτυχισμένα.

Δείτε το ενημερωτικό Εντυπο πατώντας ΕΔΩ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york