Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Την κρατούσαν σκλαβωμένη για οκτώ χρόνια

CD5C952700051ACFE03B3FF6AAC375C2 Η αστυνομία έβαλε τέλος στο μαρτύριο 19χρονης κοπέλας

Μια νεαρή Γερμανίδα παρέμεινε για οκτώ ολόκληρα χρόνια φυλακισμένη στο σπίτι ενός ζευγαριού, στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη και υπέμενε βασανιστήρια και σεξουαλική κακοποίηση.
Η 19χρονη κοπέλα απελευθερώθηκε πριν από λίγες ημέρες, μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας και τώρα βρίσκεται σε ασφαλές περιβάλλον. Ωστόσο, οι περιγραφές των γειτόνων για τα μαρτύρια στα οποία την υπέβαλλαν οι βασανιστές της δείχνουν ότι θα δυσκολευθεί πολύ να ξεπεράσει το σοκ.
   Η αστυνομία επενέβη αφού ειδοποιήθηκε από έναν γείτονα ο οποίος γνώριζε για την ύπαρξη της κοπέλας, που σήμερα είναι 19 ετών, και ήταν μάρτυρας της απάνθρωπης μεταχείρισης στην οποία την υπέβαλαν ο Μιλένκο και η Σλαβόικα Μαρινκόβιτς, 52 και 45 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι συνελήφθησαν και κρατούνται.
   Οι Μαρινκόβιτς από το 2004 «κρατούσαν την κοπέλα κλειδωμένη και δεν της επέτρεπαν να έχει επικοινωνία με άλλους ανθρώπους, ούτε να πηγαίνει στο σχολείο. Την υπέβαλαν σε απάνθρωπη μεταχείριση και την βασάνιζαν», δήλωσε ο Αντμίρ Αρναούτοβιτς, εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Μάρτυρες δήλωσαν ότι είχαν ακούσει «τις φωνές και τα κλάματα» της κοπέλας, από τα οποία είχαν συμπεράνει ότι οι Μαρινκόβιτς την ανάγκαζαν να υποκύπτει στις σεξουαλικές ορέξεις «των φίλων της οικογένειας που επισκέπτονταν το σπίτι».
   Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο πώς η νεαρή Γερμανίδα έφτασε στη Βοσνία. Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο είχε πάει στη χώρα με τη μητέρα της, η οποία έκανε λευκό γάμο με τον Μιλένκο Μαρινκόβιτς, ώστε εκείνος να λάβει άδεια παραμονής στη Γερμανία.
Ο γείτονας που ενημέρωσε την αστυνομία, δήλωσε ότι είχε δει τον Μαρινκόβιτς να δένει την κοπέλα σε ένα κάρο και να την αναγκάζει να το τραβά την ώρα που εκείνος και οι φίλοι του επέβαιναν σε αυτό και την χτυπούσαν.

newsbeast.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york