Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Με τη δυναμική και την αισιοδοξία των ψηφοφόρων σφραγίστηκε η προεκλογική ομιλία του Μάκη Γάκη

|

Με τη δυναμική και την αισιοδοξία των ψηφοφόρων
σφραγίστηκε η προεκλογική ομιλία του Μάκη Γάκη

Ο υποψήφιος βουλευτής Αδαμάντιος (Μάκης) Γάκης, σφράγισε την προεκλογική του περιοδεία μιλώντας σε ένα δυναμικό κοινό στο Μουσείο Βορρέ στην Παιανία.

Ο κ. Γάκης, ο οποίος έλαβε από τον κόσμο τη διαβεβαίωση ότι η στήριξη στον ίδιο και στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας σημαίνει επιδοκιμασία των προεκλογικών δεσμεύσεων και εμπιστοσύνη στον Αντώνη Σαμαρά, σημείωσε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, μεταξύ άλλων τα εξής:

«Η εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου είναι η κρισιμότερη της περιόδου της Μεταπολίτευσης.

Είναι δική μας ευθύνη να αλλάξουμε την κατάσταση που επικρατεί. Οφείλουμε όλοι να συμβάλλουμε με τις ιδέες μας, με τις αποφάσεις μας στην αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος και η κοινωνία.

Προσωπικά νιώθω αυτή την ευθύνη που με οδηγεί στο να αγωνιστώ για ένα καλύτερο αύριο για την Αττική, για την Ελλάδα.

Έχω τη δύναμη, έχω τη θέληση και ζητώ τη δική σας αμέριστη συμπαράσταση να προσπαθήσω να υλοποιήσω το κοινό όραμά μας για μια νέα μέρα. Έχω την τεχνογνωσία, έχω την εμπειρία. Ξέρω τι σημαίνει να παλεύεις για τον τόπο σου.

Η Ελλάδα θα τα καταφέρει. Οι Έλληνες μπορούμε.

Η ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς έχει όραμα για το μέλλον της Ελλάδας.

Ο λόγος της αφορά κάθε Ελληνίδα, κάθε Έλληνα, αφορά το μέλλον όλων μας, είναι ο λόγος της δικής μας Παράταξης, ο λόγος της Ελπίδας.

Στόχος μας είναι να τα αλλάξουμε όλα».

Αναφερόμενος στην Αττική ο υποψήφιος βουλευτής τονίζοντας ότι πρόκειται για έναν ιδιαίτερα προικισμένο τόπο σε κάθε επίπεδο επεσήμανε:

«Όλα τα βρίσκουμε συγκεντρωμένα εδώ στην Αττική μας. Στη γη που διακαώς προσπάθησαν να καταστρέψουν. Στη γη που την έκαναν άντρο εγκληματικότητας και τη μετέτρεψαν σε προπύργιο της παρανομίας. Στη γη που από εύφορη και αειφόρο την μετέτρεψαν σε ανεκμετάλλευτη και στείρα.

Στη γη που ονειρευτήκαμε να ζήσουμε τη ζωή μας απομακρυσμένοι από το γκρίζο κέντρο, ψάχνοντας την ποιότητα που αξίζουμε.

Για μια Αττική που δεν θα κυριαρχεί η εγκληματικότητα, που τα παιδιά μας θα έχουν σωστή εκπαιδευτική υποδομή, που η νοσοκομειακή περίθαλψη δεν θα είναι υπόσχεση αλλά πράξη, που η φύση θα μας καλωσορίζει, θέλω να παλέψω. Για εσάς, για εμάς και την επόμενη γενιά.

Γνωρίζω τι ζει σήμερα η τοπική αυτοδιοίκηση μετά από μια ανεύθυνη μεταρρύθμιση που ουσιαστικά «φόρτωσε» σε τοπικό επίπεδο ότι δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει η κεντρική εξουσία.

Η Αττική είναι ευλογημένη εδώ και αιώνες να παράγει οίνο μοναδικής ποιότητας, διαθέτει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για επικοδομητικές καλλιέργειες. Και αυτό όμως, το δώρο της φύσης το ακυρώσαμε.

Πρέπει να επιστρέψουμε σε μια πολιτική που αναδεικνύει την γεωργία και την αμπελουργία. Πρέπει να δουλέψουμε τη γη μας και να μας προσφέρει τους καρπούς της. Οι νέοι άνθρωποι είναι εδώ, γεμάτοι ενέργεια, γεμάτοι ιδέες που αν τις εμπιστευτούμε σίγουρα θα καρποφορήσουν. Εμεις έχουμε την πολιτική θέληση και το σχεδιασμό για να υλοποιήσουμε τα σχέδια τους.

Όμως δεν είναι μόνο η καλλιέργεια της γης που αφέθηκε να μαραζώσει. Η Ελλάδα πλέον επιβάλλεται να αλλάξει τουριστικό προφίλ στην παγκόσμια κοινότητα. Η Ν.Δ. έχει δεσμευτεί για αυτοτελές Υπουργείου Τουρισμού.

Επιβάλλεται όμως ταυτόχρονα να καταρτιστεί ένα στρατηγικό σχέδιο για την ανάκτηση της ανταγωνιστικότητας της Αθήνας και της Αττικής ως τουριστικού προορισμού.

Ιδέες όπως και νέοι άνθρωποι να τις υλοποιήσουν υπάρχουν, αυτό που λείπει είναι η πολιτική χάραξη για μια νέα εποχή στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού και η Ν.Δ. αυτό μπορεί να το εγγυηθεί»

 

ΓΑ

Gakis1

gakis2

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york