Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ: Δεν μπαίνω σε πλειστηριασμό υποσχέσεων !!!

|

20120422_9999_71 Το μόνο που υπόσχομαι στους πολίτες που συναντώ καθημερινά, είναι ότι θα προσπαθήσω! Ζητώ την εμπιστοσύνη των νέων κυρίως πολιτών, προκειμένου να στηρίξουμε αναπτυξιακή πολιτική που θα μας βγάλει από την ύφεση και θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας. Επιλέγουμε κόμμα που έχει πρόγραμμα ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο. Που θέλει μια Ελλάδα δυνατή και υπερήφανη, όχι απομονωμένη και μίζερη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ

Η διάθεση προσφοράς στο συνάνθρωπο ωθεί την Γεωργία Μαρτίνου να μεταπηδήσει απ’ τη τοπική αυτοδιοίκηση στο τερέν της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Εφοδιασμένη μ’ ένα πλούσιο βιογραφικό, με επαγγελματική εμπειρία στα ναυτιλιακά, με θητεία στην αυτοδιοίκηση στον δύσκολο τομέα της καθαριότητας και του πρασίνου, με χάρισμα στην ακρόαση των προβλημάτων και σκοπό την προσπάθεια επίλυσής τους, η Γεωργία Μαρτίνου αποτελεί την αδιαφιλονίκητη επιλογή κάθε ψηφοφόρου που θέλει κάτι νέο και καινούργιο στο βαλτωμένο πολιτικό τοπίο. Η νεαρή ηλικία της, 36 ετών και ο αέρας ανανέωσης που αποπνέει, αποτελούν εχέγγυα για την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων στο πρόσωπό της.

- Πήρατε το βάπτισμα του πυρός της αιρετής διαδικασίας στο δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, όπου εκλεχτήκατε πρώτη σε σταυρούς σύμβουλος. Διατελέσατε αντιδήμαρχος καθαριότητας, ένα δύσκολο πόστο για γυναίκα, με απόλυτα πετυχημένη πορεία. Τι σας έκανε κλικ ώστε να στραφείτε στην κεντρική πολιτική σκηνή;

- Η εμπειρία από την θητεία μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ειδικότερα στον τομέα διαχείρισης της καθαριότητας και του πρασίνου στο νεοσύστατο δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, πραγματικά ήταν πολύτιμη. Η ενασχόλησή μου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί για μένα σημαντικό εφόδιο. Τα όσα όμως συμβαίνουν γύρω μας, λόγω της οικονομικής κρίσης, δεν μπορούν να αφήνουν κανέναν αδιάφορο. Δεν μπορείς να γυρίζεις την πλάτη στα καθημερινά προβλήματα του κόσμου.

Αυτή τη δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα, πιστεύω ότι είναι χρέος όλων μας και κυρίως αυτών που έχουν υποστεί τις λιγότερες συνέπειες της οικονομικής κρίσης, να κάνουν ένα βήμα μπροστά. Και ο καθένας, ανάλογα με τις δυνατότητές του, να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα, για να βγούμε από αυτό το τούνελ που έχουμε μπει. Είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν λύσεις και ότι θα τα καταφέρουμε.

ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΙΔΩΡΟ ΜΑΔΗ

- Στην πιο δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η πατρίδα, σε ποιους τομείς και με τι στόχους θα αγωνιστείτε εάν και εφόσον καταλάβετε μια θέση στα έδρανα του Κοινοβουλίου, ώστε να συνδράμετε στην ανακούφιση των πληττομένων;

- Στόχος μου είναι η επιτυχία. Αυτό έκανα και ως αντιδήμαρχος, αυτό θα κάνω και τώρα. Το ζητούμενο είναι να μπορείς να προσφέρεις με όλες τις δυνάμεις σου, από όποιο πόστο κληθείς να υπηρετήσεις έναν σκοπό. Προσωπικά, θεωρώ ότι η άμεση μείωση της φορολογίας, η σωστή και ορθολογική ανάπτυξη του τουρισμού, η αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου, η ανάπτυξη και εκμετάλλευση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με σεβασμό στο περιβάλλον, θα μας οδηγήσουν σε τροχιά ανάπτυξης με άμεσα θετικά αποτελέσματα για τους πολίτες.

- Προέρχεστε από μια εύπορη οικογένεια. Εν τούτοις, είστε άτομο χαμηλού προφίλ και κάνετε τον προεκλογικό σας αγώνα με τρόπο τελείως διαφορετικό από τα καθιερωμένα. Σας βοηθά αυτή η καινοτομία;

- Οι οικογένειά μου πάντα διατηρούσε χαμηλό προφίλ. Αυτό κάνω κι εγώ τώρα. Ίσως αυτό να μην με βοηθά ή να μην συνηθίζεται για έναν υποψήφιο βουλευτή. Όμως με αυτόν τον τρόπο έχω επιλέξει να πολιτευθώ.

- Η Ν.Δ. το κόμμα που επιλέξατε να υπηρετήσετε, έχει να αντιμετωπίσει νέους πολιτικούς σχηματισμούς απ’ τα σπλάχνα της, με αντιμνημονιακά ερείσματα. Γιατί οι ψηφοφόροι να ψηφίσουν Ν.Δ. κι όχι αυτούς;

- Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο πρώτος που μίλησε κατά του Μνημονίου και τότε πολλοί ήταν αυτοί που τον κατηγορούσαν, επειδή το καταψήφισε. Ήταν ο πρώτος -και ίσως ο μοναδικός- που μιλούσε για αλλαγή των όρων του Μνημονίου και για επαναδιαπραγμάτευση. Τελικά, αποδείχθηκε ότι είχε δίκιο. Το πρώτο μνημόνιο απέτυχε και οδηγηθήκαμε στο δεύτερο μνημόνιο. Στη νέα δανειακή σύμβαση, ο Αντώνης Σαμαράς ψήφισε ναι στο κούρεμα του χρέους. Ψήφισε τη μείωση των τόκων που πληρώνουμε κάθε χρόνο. Ψήφισε την αναβολή αποπληρωμής του υπόλοιπου χρέους, για τριάντα χρόνια αργότερα. Έκανε μια επιλογή βάζοντας το εθνικό συμφέρον πάνω από το πολιτικό κόστος.

Από εκεί και πέρα, όλοι γνωρίζουμε ότι το αποτέλεσμα των επικείμενων εθνικών εκλογών θα καθορίσει το μέλλον της Ελλάδας για τις επόμενες δεκαετίες. Κατανοώ απόλυτα την αγανάκτηση των πολιτών, αφού βιώνουν τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και των αναποτελεσματικών πολιτικών του παρελθόντος, με τρόπο άδικο και βίαιο. Στο σημείο που έχει φτάσει ο τόπος μας, είναι αναγκαίο -θα έλεγα επιτακτικά αναγκαίο- να αναδειχθεί μια νέα κυβέρνηση, με ισχυρή εντολή, προκειμένου να διαχειρισθεί με πυγμή και αποτελεσματικότητα την πολύ δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Η απογοήτευση των πολιτών ας μην αποβεί εις βάρος της πατρίδας μας και των επόμενων γενιών. Στις 6 Μαΐου επιλέγουμε αυτούς που μπορούν και θέλουν να μας βγάλουν από το αδιέξοδο. Επιλέγουμε αυτούς που έχουν πρόγραμμα ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο, που δεν θέτουν σε κίνδυνο και αμφισβήτηση την ευρωπαϊκή μας προοπτική. Που θέλουν μια Ελλάδα δυνατή και υπερήφανη και όχι απομονωμένη και μίζερη. Όλοι αυτοί που αναδείχθηκαν ή ενισχύθηκαν μέσα από την απογοήτευση και την αγανάκτηση του κόσμου, οι δυνάμεις τις μιζέριας και της καταστροφολογίας, είμαι σίγουρη ότι όχι μόνο δεν μπορούν να προσφέρουν στον τόπο, αλλά μπορούν να γίνουν και επικίνδυνοι. Επιλέγουμε αυτούς που δίνουν ελπίδα για το μέλλον. Ελπίδα που μόνο ο Αντώνης Σαμαράς μπορεί να δώσει, μέσα από μια ισχυρή εντολή που θα λάβει από τον ελληνικό λαό.

ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΚΑΣΑΓΙΑΝΝΗ

- Ζητάτε σταυρό στην Περιφέρεια Αττικής με τα πολλά και δυσεπίλυτα προβλήματα, με αποδεδειγμένη αρνητική διάθεση απέναντι στις γυναικείες υποψηφιότητες. Για ποιους λόγους να εμπιστευτούν την υποψηφιότητά σας;

- Αυτό που λέτε για τις γυναικείες υποψηφιότητες ίσχυε παλαιότερα, ας περιμένουμε μέχρι τις εκλογές να δούμε αν ισχύει και σήμερα. Όσον αφορά την Περιφέρεια Αττικής, πράγματι υπάρχουν πολλά και δύσκολα προβλήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Όλο αυτό το διάστημα που επισκέπτομαι καθημερινά περιοχές σε ανατολική και δυτική Αττική και συναντώ τόσο κόσμο, ενημερώνομαι για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τις δυσκολίες που βιώνουν. Τα γνωρίζω, κι εγώ τα βλέπω, όχι τώρα, εδώ και καιρό, πριν καν περάσει από το μυαλό μου να ασχοληθώ ενεργά με την πολιτική. Για όλα αυτά υπάρχουν προτάσεις και λύσεις. Δεν πρόκειται όμως να μπω σε έναν πλειστηριασμό υποσχέσεων.

Για το μόνο που δεσμεύομαι, και το μόνο που υπόσχομαι στους πολίτες που συναντώ καθημερινά, είναι ότι θα προσπαθήσω. Αν κάποιος έχει τη διάθεση, το μεράκι, τις ικανότητες και τις δυνατότητες να δουλέψει, τότε αυξάνονται κατά πολύ οι πιθανότητες για θετικό αποτέλεσμα. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή. Εγώ αυτό που ζητώ από τους πολίτες της Περιφέρειας Αττικής, είναι να μου δώσουν την ευκαιρία να εργασθώ προς αυτή την κατεύθυνση. Ο τόπος μας έχει ανάγκη όλους. Καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη. Κάθε ψήφος είναι πολύτιμη. Μην τη σπαταλήσουμε.

- Είστε νέα, με φρέσκιες όσο και επαναστατικές ιδέες στην άσκηση πολιτικής. Προσόντα που περισσότερο εκτιμώνται απ’ τους νέους ψηφοφόρους, που όμως πλήττονται από φοβερή ανεργία, με μόνη διέξοδο τη μετανάστευση. Πείτε μας γιατί να ψηφίσουν Ν.Δ. και να βάλουν σταυρό στην Γεωργία Μαρτίνου;

- Για να αντιμετωπίσουμε την ανεργία είναι αναγκαίο η Ελλάδα να μπει σε τροχιά ανάπτυξης. Ο Αντώνης Σαμαράς από την πρώτη στιγμή μιλά για ανάπτυξη. Ως άριστος γνώστης των οικονομικών διέγνωσε τα λάθη του Μνημονίου και το καταψήφισε. Όπως σας είπα και πριν, ο Αντώνης Σαμαράς ψήφισε τα συγκεκριμένα μέτρα της δεύτερης δανειακής σύμβασης, που ήρθε να διορθώσει την αποτυχία της πρώτης, όπως το κούρεμα του χρέους και την μείωση των τόκων που πληρώνουμε κάθε χρόνο, γιατί θα συμβάλουν στην αναπτυξιακή πορεία που έχει ανάγκη να μπει η οικονομία μας. Το έκανε αυτό, γνωρίζοντας το πολιτικό κόστος που θα εισπράξει. Έβαλε όμως το εθνικό συμφέρον πάνω απ’ όλα.

Θεωρώ ότι η Νέα Δημοκρατία αποτελεί τη μόνη αξιόπιστη λύση για να βγει η Ελλάδα από το αδιέξοδο και η μόνη που μπορεί να διασφαλίσει το μέλλον μας. Εγώ ζητώ την εμπιστοσύνη των πολιτών και ιδιαίτερα των νέων, προκειμένου να στηρίξουμε μια αναπτυξιακή πολιτική που θα βγάλει την οικονομία μας από την ύφεση και θα οδηγήσει μεταξύ άλλων και στη δημιουργία νέων θέσεως εργασίας.

 

πηγή εφημερίδα ΕΠΤΑΗΜΕΡΟ  EPTAHMERO

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york