Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

«Άπαξ προδότης πάντα προδότης – Όλα για την καρέκλα»Με πολύ σκληρού χαρακτηρισμούς ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ επιτέθηκε στον Πρόεδρο της ΝΔ αλλά και σε όσα στελέχη αποχωρούν από το κόμματου και προσχωρούν στην «γαλάζια» παράταξη. Ο Γ. Καρατζαφέρης στην τηλεοπτική του εκπομπή εξαπέλυσε σφοδρή προσωπική επίθεση εναντίον του Α. Σαμαρά. Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ

Με μία σκληρή ανακοίνωση απάντησε ο ΛΑΟΣ στο κάλεσμα του Αντώνη Σαμαρά για επανένωση της κεντροδεξιάς με φόντο τις παραιτήσεις στελεχών του προκειμένου να πολιτευθούν με την ΝΔ.

«Ο κ. Σαμαράς που έφερε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού με την εμμονή του για πρόωρες εκλογές προκειμένου να αναρριχηθεί στην πρωθυπουργία, καλεί σε πανστρατιά πολιτικά στελέχη που ο ίδιος εξεδίωξε προ μηνών, μεθοδεύοντας ταυτοχρόνως αποστασίες από κόμματα που αρνούνται να προδώσουν, αρχές και αξίες» ανέφερε ο ΛΑΟΣ.

«Με ψευδείς διαρροές στην ημερήσια διάταξη των επιτελών του και με «ψάρεμα» στις λίστες άλλων κομμάτων, δεν επιτυγχάνει πανστρατιά αγωνιστών, αλλά προδοτών. Ο τόπος σήμερα δεν έχει ανάγκη από Εφιάλτες, αλλά από μαχητές» κατέληξε ο ΛΑΟΣ.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york