Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Ληστές κατεδάφισαν την εξώπορτα μονοκατοικίας με...κασμά στην Παιανία!

- Οι ληστές έκαναν το σπίτι...καλοκαιρινό
- Έσπασαν και την πόρτα της κρεββατοκάμαρας που ήταν κλειδωμένη
- Εβαλαν μαξιλάρι στο πρόσωπο της γυναίκας για να μη μπορεί να φωνάξει

Εχουν ξεφύγει οι ληστές που χτυπάνε αδιακρίτως, όλες τις ώρες της ημέρας και με όλα τα μέσα.
Αυτή τη φορά έφτασαν στο σημείο να γκρεμίσουν με κασμά την εξώπορτα ασφαλείας μια μονοκατοικίας στην Παιανία στις 4.30 τα ξημερώματα και κόντεψαν να ρίξουν ακόμη και τον τοίχο
Μόλις οι 3 ληστές που δε φορούσαν κουκούλες και μιλούσαν καλά ελληνικά  μπήκαν στο σπίτι, έκοψαν το καλώδιο του τηλεφώνουν για να μη μπορεί να ειδοποιηθεί η αστυνομία και άρχισαν να ψάχνουν όλα τα δωμάτια.
Η ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια Αννα Αποστόλου, κοιμόταν στην κρεββατοκάμαρά της με την πόρτα κλειδωμένη ενώ ειχε βάλει και τον σύρτη.
Οι ληστές με το κασμά όμως έσπασαν και αυτή την πόρτα και μπήκαν μέσα στο υπνοδωμάτιο. Ισα που πρόλαβε να φωνάξει "βοήθεια" μια φορά η 75χρονη γυναίκα πριν ο ένας ληστής αρπάξει το μαξιλάρι και της κλείσει το στόμα.
Ταυτόχρονα οι άλλοι δύο ληστές έκαναν φύλλο και φτερό το δωμάτιο, αρπάζοντας χρυσαφικά και χρήματα, περίπου 1.000 ευρώ. Οι ληστές δε δίστασαν να πάρουν ακόμη και τη βέρα της ηλικιωμένης γυναίκας ενώ φεύγοντας άρπαξαν και ένα δίκανο (του μακαρίτη του άντρα της) που βρήκαν στην ντουλάπα.

Μισή ώρα αργότερα η 75χρονη σε κατάσταση σοκ ακόμη πήγε σε έναν γείτονά της ο οποίος και κάλεσε την αστυνομία.

.newsit.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york