Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Μια ξεχωριστή Πολιτιστική – Μουσική βραδιά αφιερωμένη στο συνθέτη, στιχουργό και τραγουδιστή Μάνο Λοϊζο, διοργάνωσε η ΕΓΕ ΑΧΑΡΝΩΝ

IMGP4239  Μια ξεχωριστή Πολιτιστική – Μουσική βραδιά αφιερωμένη στο συνθέτη, στιχουργό και τραγουδιστή Μάνο Λοϊζο, διοργάνωσε η ΕΓΕ ΑΧΑΡΝΩΝ το βράδυ της 25ης Μαΐου στην υπέροχη βεράντα των γραφείων της. 

Αναδρομή στη ζωή και το έργο του Μάνου Λοΐζου έκανε η  Δημοσιογράφος    Ματίνα Λέτσα, ενώ η Δρ Κοινωνιολογίας  Τασούλα Παμουκτσόγλου,  συνεπικουρούμενη από τη νηπιαγωγό Φρόσω Γιαννουσάκη,  παρουσίασε μια σειρά σημαντικών προβολών από τη δημιουργική  πορεία του τιμώμενου.

           Η Χορωδία της ΕΓΕ ΑΧΑΡΝΩΝ ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια του   συνθέτη, υπό την Διεύθυνση του Κωνσταντίνου   Κατσικογιώργου. Έπαιξε Φλικόρνο η Αγάπη Ζάρδα και αρμόνιο οι Γιάννης Κάτσαρης και η Βίκυ Νικολέτου. 

IMGP4148Το χορευτικό της ΕΓΕ Αχαρνών  κατέπληξε το πολυπληθές κοινό όταν χόρεψε  στους ήχους γνωστών τραγουδιών  του συνθέτη. Η επιτηδειότητα της χορευτικής ομάδας και το κέφι τους ξεσήκωσαν τους πάντες, οι οποίοι τους καταχειροκροτούσαν, πρωτίστως την   Ειρήνη Δημογιαννοπούλου, η οποία είναι η δασκάλα στην χορευτική ομάδα.

Πολλοί ήταν οι φίλοι που χάρηκαν την μουσική και τα τραγούδια του μεγάλου συνθέτη. Τραγούδησαν, χόρεψαν και γεύτηκαν την τσικουδιά και τους μεζέδες που πρόσφεραν οι γυναίκες της ΕΓΕ , απολαμβάνοντας μια υπέροχη ανοιξιάτικη βραδιά με όμορφη θέα, στη βεράντα των γραφείων τους.

Παρόντες στην εκδήλωση η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέτρου Θρακομακεδόνων Λαμπρινός Πλατυπόδης και εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york