Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Α. Σαμαράς: Ο ΣΥΡΙΖΑ μας οδηγεί στην δραχμή



Ο Πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε στο δίλημμα των εκλογών «ευρώ ή δραχμή» και έδειξε πως αντίπαλό του στον «δεύτερο γύρο» των εκλογών θα είναι το κόμμα του Α. Τσίπρα.

«Από τη μία, να αλλάξουμε τα πάντα στην Ελλάδα, με αλλαγές που να γίνονται, σε μια Ευρώπη που και αυτή αλλάζει. και από την άλλη, να ζήσουμε τον τρόμο της εξόδου από το Ευρώ, τον τρόμο της απομόνωσης, εκτός Ευρώπης, και της κατάρρευσης όσων είχαμε φτιάξει μέχρι τώρα.» είπε χαρακτηιστικά ο Α. Σαμαράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ PDF ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ



Απέφυγε τις ονομαστικές αναφορές στα κόμματα, δεν μίλησε ούτε μια φορά για τον παραδοσιακό πολιτικό αντίπαλο το ΠΑΣΟΚ και φωτογράφιζε σε κάθε αποστροφή της ομιλίας του τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Με ολοφάνερη αλαζονεία, αλλά και απίστευτη σύγχυση. Πέρα από την αλαζονεία και τη σύγχυσή τους, υπάρχει κι ένα ακόμα χαρακτηριστικό τους, που δεν κρύβεται: ο φόβος για τον ίδιο τους τον εαυτό! Απέκτησαν ξαφνική δύναμη που δεν την περίμεναν και… τρόμαξαν! Δεν τρομάζουν μόνο τους πολίτες με αυτά που λένε…Τρόμαξαν και οι ίδιοι από την ευθύνη μιας πιθανής διακυβέρνησης. Είναι ανέτοιμοι και ανίκανοι να αναλάβουν τέτοιες ευθύνες.



Κι αυτό δεν αλλάζει, γιατί δεν έχουν ένα πρόσωπο, έχουν πολλά πρόσωπα. Είναι ομοσπονδία από συνιστώσες αριστερών ομάδων. Που ξεκινάνε από τη νεκρανάσταση του σφυροδρέπανου και φτάνουν μέχρι την αναρχία.»

Ο Πρόεδρο της ΝΔ υποστήριξε πως όσοι επιθυμούν την καταγγελία του μνημονίου, επιθυμούν και την επιστροφή της χώρας στην δραχμή.

«Δεν θέλουν να «καταγγείλουν τα Μνημόνια» όπως λένε. Θέλουν να παραμείνουμε κολλημένοι στον κρατισμό και το λαϊκισμό. Αν τους ακούγαμε, δέστε τι θα γινόταν; Θα κατήγγειλε η Ελλάδα τη δανειακή σύμβαση. Μετά θα σταματούσαν οι δανειστές μας να πληρώνουν τις δόσεις του νέου δανείου. Η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να πληρώσει τις τρέχουσες υποχρεώσεις της και θα εξαναγκαζόταν να βγει από το ευρώ.»



Παράλληλα έκανε νέο άνοιγμα προς κόμματα της κεντροδεξιάς τα οποία κάλεσε να δώσουν μαζί αυτή την προεκλογική μάχη, βάζοντας πάνω απ όλα το εθνικό συμφέρον

«Αυτή η συσπείρωση γίνεται και στη βάση και σε όλη την ενδιάμεση κλίμακα και στην κορυφή. Και πρώτος εγώ, δείχνω έμπρακτα, ότι μπροστά στο καλό του τόπου, βάζω το «εμείς» πάνω απ' όλα. Βάζω την προστασία της Ελλάδας πιο ψηλά από οποιαδήποτε άλλη σκέψη. Γιατί, «οι καιροί ου μενετοί!» Τη μάχη αυτή θα τη δώσουμε όλοι μαζί. Ενωμένοι όσο ποτέ».




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york