Τρίτη, 29 Μαΐου 2012

Αυτός είναι ο κανίβαλος που …έφαγε το πρόσωπο του άστεγου!


Στη δημοσιότητα δόθηκε σήμερα η πρώτη φωτογραφία του άνδρα που έφαγε το πρόσωπο ενός άστεγου στο Μαϊάμι. Πρόκειται για τον Rudy Eugene ο οποίος είναι 31 ετών. Είναι άνδρας που φαίνεται στο βίντεο να είναι γυμνός και να...
μασάει το πρόσωπο του θύματος του.

Ο άστεγος είναι στο νοσοκομείο και προσπαθεί να αναρρώσει. Όπως είπε στην Daily Mail ο Larry Vega, από το Μαϊάμι, που έκανε ποδήλατο το απόγευμα του Σαββάτου, όταν είδε την άγρια ​​επίθεση: «Ο τύπος ήταν σαν λυσσασμένος. Είχε κομμάτια κρέας στο στόμα του. Ένας αστυνομικός τον πλησίασε, του είπε αρκετές φορές να φύγει. Αλλά ο τύπος ήταν με ένα κομμάτι από τη σάρκα στο στόμα του και γρύλιζε.

Το περιστατικό έγινε κοντά στο πάρκινγκ της εφημερίδας Miami Herald και όλα καταγράφηκαν από κάμερα ασφαλείας.

Ένας αστυνομικός που έκανε περιπολίες είδε έναν γυμνό άνδρα να κατατρώει το πρόσωπο ενός άλλου. Ήταν και οι δυο στο έδαφος, γυμνοί. Αμέσως φώναξε στον δράστη να σταματήσει, αλλά δεν υπήρξε καμία αντίδραση.

Επίσης μια γυναίκα που περνούσε από το σημείο και είδε το περιστατικό, σταμάτησε έναν άλλο αστυνομικό.

Όταν ο δεύτερος αστυνομικός κάλεσε τον δράστη να σταματήσει κι εκείνος δεν το έκανε, έβγαλε το όπλο του και πυροβόλησε. Αλλά ακόμη και μετά τον πυροβολισμό, ο κανίβαλος δε σταμάτησε. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι άκουσαν τουλάχιστον 12 πυροβολισμούς πριν πέσει νεκρός.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Η αστυνομία δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα ούτε του θύτη ούτε του θύματος. Κανείς δεν ξέρει ακόμη γιατί έγινε ό,τι έγινε, πως ακινητοποιήθηκε το θύμα και γιατί βρέθηκαν και οι δυο άνδρες χωρίς ρούχα.

Η αστυνομία εκτιμά ότι ο δράστης έπασχε από ψύχωση που συνδέεται με τη χρήση κοκαΐνης και αυξάνει τη θερμοκρασία του σώματος, αναγκάζοντας τον χρήστη να γδυθεί.
http://www.enimerwsi.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis

 
Free Host | lasik surgery new york