Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Η Συμμαχία για τον Πολίτη χαιρετίζει τις πρωτοβουλίες ευρύτερων συναινέσεων στο Δήμο Διονύσου


Διόνυσος – Πόλη για τον Πολίτη                                  

 

Η Συμμαχία για τον Πολίτη χαιρετίζει τις πρωτοβουλίες

ευρύτερων συναινέσεων στο Δήμο Διονύσου

 

Εδώ και πολλούς μήνες, η δημοτική παράταξη του Διονύσου Συμμαχία για τον Πολίτη εργάζεται συστηματικά για τη δημιουργία ενός νέου πλειοψηφικού ρεύματος, που θα αλλάξει ριζικά το σημερινό δημοτικό σκηνικό, προς όφελος της κοινωνίας και των δημοτών.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Διονύσου της 14ης Μαΐου 2012, αναδείχθηκαν με πρωτοβουλία των παρατάξεων της μειοψηφίας συγκεκριμένες συναινέσεις ευρύτερων δυνάμεων πάνω σε σοβαρά θέματα της καθημερινότητας των δημοτών μας. Πιο συγκεκριμένα:

1Στη συνεδρίαση, η Συμμαχία για τον Πολίτη κατέθεσε εκτός ημερήσιας διάταξης μιαν ολοκληρωμένη πρόταση για την αναβάθμιση του έργου της Συμβουλευτικής & Ψυχολογικής Υπηρεσίας του Δήμου. Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Σπηλιώτης, προς τιμήν του, αναγνώρισε το θετικό χαρακτήρα αυτής της πρωτοβουλίας και διαβεβαίωσε το σώμα ότι, θα συνεργαστεί με την Συμμαχία για την υλοποίηση της πρότασης αυτής.

2Κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το σοβαρότατο πρόβλημα της σχολικής στέγης του ΕΠΑΛ Κρυονερίου και του ΙΕΚ Αγίου Στεφάνου, που οξύνθηκε το τελευταίο διάστημα με ευθύνη της δημοτικής αρχής: ηολοκληρωμένη πρόταση, που κατέθεσε η δημοτική παράταξη Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση καιστηρίχθηκε από την Συμμαχία για τον Πολίτη καιάλλες δυνάμεις, συγκέντρωσε την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά και την απόσυρση της εισήγησης της δημοτικής αρχής.

Η δημοτική μας παράταξη χαιρετίζει και στηρίζει ολόθερμα αυτές τις συγκλίσεις και συναινέσεις διαφορετικών δυνάμεων πάνω στα σοβαρά ζητήματα, που ταλαιπωρούν καθημερινά τους δημότες μας.
Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση, που είναι η μόνη ικανή να περιορίζει τις αρνητικές συνέπειες από την ασκούμενη πολιτική της δημοτικής αρχής και να δίνει θετικές διεξόδους σε επιμέρους προβλήματα της καθημερινότητας.
Η δημοτική μας παράταξη Συμμαχία για τον Πολίτη θα συνεχίσει να εργάζεται με συνέπεια και αταλάντευτη σταθερότητα για τη διαμόρφωση ενός νέου πλειοψηφικού ρεύματος, που θα ανατρέψει τη σημερινή ακινησία, θα ανατάξει το Δήμο και θα τον οδηγήσει στη λεωφόρο της Ανάπτυξης.


15.05.2012                               Το Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

 

 

 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york