Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Η Συμμαχία για τον Πολίτη καταγγέλλει τη φασιστική τρομοκρατία σε βάρος των εκλογικών περιπτέρων 4 πολιτικών κομμάτων στον Άγιο Στέφανο

|

064

Η Συμμαχία για τον Πολίτη

καταγγέλλει τη φασιστική τρομοκρατία στον Άγιο Στέφανο

Με παρέμβαση της στο Δημοτικό Συμβούλιο Διονύσου (30 Απριλίου 2012), η δημοτική παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ καταγγέλλει την φασιστική τρομοκρατία, που εκδηλώθηκε στον Άγιο Στέφανο σε βάρος των εκλογικών περιπτέρων 4 πολιτικών κομμάτων. Η παρέμβαση αυτή συνάντησε την ομόθυμη αποδοχή του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η παρέμβαση είναι η εξής:

Πληροφορηθήκαμε ότι, τη νύχτα του Σαββάτου, 28 Απριλίου 2012, ομάδα νεοναζιστών κατέστρεψε τα εκλογικά περίπτερα πολιτικών κομμάτων, που είχαν στηθεί στο κέντρο του Αγίου Στεφάνου.

  1. Θέλουμε να τονίσουμε την αδιαπραγμάτευτη πίστη μας στην ελεύθερη διακίνηση των ιδεών, που έχει κατακτηθεί με πολλές θυσίες.
  1. Αυτές οι πρακτικές προσβάλλουν ιδιαίτερα την πόλη του Αγίου Στεφάνου και είναι ξένες με τις δημοκρατικές της παραδόσεις.
  1. Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις αντιδημοκρατικές μεθόδους βίας και φασιστικής τρομοκρατίας, που προσπαθούν να αναβιώσουν ξεπερασμένες ιστορικά εποχές.
  1. Καλούμε το Δημοτικό Συμβούλιο Διονύσου να καταγγείλει απερίφραστα την επιχειρούμενη αναβίωση νεοναζιστικών μεθόδων, που δυναμιτίζουν τη δημοκρατική ομαλότητα στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία.

30.04.2012 Το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york