Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Άνοιξης- Πραγματοποίηση 2ης Ανθοκομικής Έκθεσης [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

| |

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Άνοιξης επέλεξε την πραγματοποίηση Ανθοκομικής Έκθεσης, για να γιορτάσει τον ερχομό της Άνοιξης και τη γιορτή της Μητέρας.

Με τη συμπαράσταση του ηλιόλουστου σαββατοκύριακου, γονείς, παιδιά του σχολείου, αλλά και επισκέπτες φίλοι από άλλες περιοχές, επισκέφτηκαν 12 & 13 Μαΐου 2012, ένα σχολείο γεμάτο χρώματα και αρώματα, απόλαυσαν τη βόλτα τους και διάλεξαν όμορφα λουλούδια.

Παράλληλα με την 2η Ανθοκομική Έκθεση (με την υποστήριξη των φυτωρίων «Νικολαϊδης»), ο Σύλλογος Γονέων είχε φροντίσει για την πραγματοποίηση διάφορων δράσεων και εκδηλώσεων, ώστε τα παιδιά να απασχοληθούν δημιουργικά με καλλιτεχνικές κατασκευές και να φτιάξουν δώρα για τις μητέρες τους. Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με το Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης , γνώρισαν το σκάκι και ένιωσαν για λίγο πυροσβέστες με τη δυνατότητα που τους έδωσαν οι Εθελοντές του νεοσύστατου Κλιμακίου Δασοπυρόσβεσης Άνοιξης με το πυροσβεστικό όχημα και τα μέσα που διαθέτουν. Για όλα τα παιδιά υπήρχε και μια επιπλέον έκπληξη καθώς υπήρχε δωρεάν φρέσκια γρανίτα φράουλα.

Ξεχωριστή εντύπωση προκάλεσε η πρωτοβουλία των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Άνοιξης που οργάνωσαν στον ίδιο χώρο, παζάρι με χειροποίητα γλυκά, κοσμήματα, διακοσμητικά, και διέθεσαν δικά τους βιβλία και παιχνίδια, προσφέροντας τα έσοδα για τη στήριξη του σωματίου «ΚΙΒΩΤΟΣ».

Την ανθοκομική έκθεση επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Γ. Καλαφατέλης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πρόνοιας κ. Σ. Σπηλιώτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γ. Ζυγούνας και Α. Κυριακόπουλος, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος κ. Μ. Τουρπέτας, δάσκαλοι του σχολείου καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων γονέων σχολείων της περιοχής.

Στην πραγματοποίηση της Ανθοκομικής Έκθεσης συνέβαλλαν οι Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Ε.Ε.Α.Α., ο Σκακιστικός όμιλος Άνοιξης και το Κλιμάκιο Εθελοντών Δασοπυρόσβεσης Άνοιξης.

«Η επιτυχία της 2ης Ανθοκομικής Έκθεσης και η καθιέρωσή της, οφείλετε σε όλους τους γονείς και φίλους που την επισκέφτηκαν, καθιστώντας τη θεσμό όχι μόνο στη σχολική κοινότητα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Οι στόχοι του συλλόγου επετεύχθησαν με το παραπάνω, παρ’ όλες τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε όλοι μας. Δόθηκε η ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να έρθουν σε επαφή με τα λουλούδια και σε όλα τα παιδιά τη διασκεδάσουν και να φτιάξουν μόνα τους δώρα για τη γιορτή της μητέρας.

Η συμβολή των εθελοντών γονέων που βοήθησαν στην οργάνωση της έκθεσης καταθέτοντας κέφι, μεράκι, διάθεση και ζωντάνια, αλλά και των φορέων που την στήριξαν, συνέβαλαν τα μέγιστα και έδωσαν ένα ακόμα δείγμα επιτυχημένης συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης.

Εκ μέρους του συλλόγου ευχαριστώ όλους όσους πήραν μέρος στην ανοιξιάτικη γιορτή μας. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τη δωρεάν μεταφορά όλων των μαθητών στην εκδρομή του σχολείου, για τις ανάγκες της σχολικής εορτής αλλά και για τα αναμνηστικά των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης.» δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μάριος Λουκάτος.

πατήστε τις εικόνες για μεγέθυνση

t056 t051 t052 t053 t054 t055

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york