Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Δικαίωση του Δήμου Ωρωπού για 19 Συμβασιούχους

Δικαίωση του Δήμου Ωρωπού για 19 Συμβασιούχους

Μετά από δικαστική μάχη και την έντονη προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου Ωρωπού κ. Γιάννη Οικονομάκου έγινε δεκτή η προσωρινή διαταγή των 19 συμβασιούχων, που έχουν κάνει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, με την οποία τους δόθηκε η δυνατοτήτα να συνεχίσουν να εργάζονται μέχρι την έκδοση της οριστικής απόφασης. Ο Δήμαρχος Ωρωπού, ο οποίος έδειξε ιδαίτερη μέριμνα για το ζήτημα, επηρέασε θετικά την απόφαση του δικαστηρίου με τα δίκαια επιχειρήματά του για την ανάγκη του Δήμου να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και οι 19 συμβασιούχοι στον τομέα των αρμοδιοτήτων τους.
Με ανοιχτή τους επιστολή οι εργαζόμενοι ευχαριστούν προσωπικά τον κ. Οικονομακο για την καθοριστική συμβολή του στην υποστήριξη των δίκαιων αιτημάτων τους:

"Ευχαριστούμε προσώπικα τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Οικονομάκο γιατί ήταν από την αρχή κοντά μας, στον αγώνα για το δικαίωμά μας να εργαζόμαστε και να προσφέρουμε στον Δήμο Ωρωπού. Είναι πολύ σημαντικό ιδιαίτερα σήμερα που υπάρχει τόσο υψηλή ανεργία να ξέρουμε ότι έχουμε δίπλα μας τον Δήμαρχό μας, όχι με λόγια αλλά με έργα".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york