Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Σύλλογοι Γονέων Διονύσου: 1ο διαδημοτικό τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 για παιδιά δημοτικού

DSC00561 Στην ιστορία πέρασε πλέον το 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου συλλόγων γονέων 5Χ5 για παιδιά δημοτικού, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Μαΐου 2012 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Aqua Life στην Άνοιξη. Μια εξαιρετική πρωτοβουλία που πήραν οι σύλλογοι γονέων των δημοτικών 1ου Αγ. Στεφάνου, Άνοιξης, Δροσιάς, Σταμάτας και Αφιδνών που συνεργάστηκαν με επιτυχία, στέλνοντας ακόμα μία φορά μήνυμα ενότητας και ευγενούς άμιλλας.

Την οργάνωση για φέτος, ανέλαβε ο σύλλογος γονέων δημοτικού Άνοιξης και σκοπός των γονέων ήταν να αναπτυχθεί ο παιδαγωγικός αθλητισμός ανάμεσα στα σχολεία της περιοχής και τα παιδιά μέσα από τους αγώνες να μάθουν διασκεδάζοντας τα μυστικά του ποδοσφαίρου, να γνωρίσουν τον υγιή ανταγωνισμό και να μπορέσουν να δείξουν κάποιες από τις πολλές τους ικανότητες και δεξιότητες. Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν παρέλαβαν αναμνηστικό έπαινο συμμετοχής.

Τα 200 παιδιά που αγωνίστηκαν αλλά και οι οικογένειές τους που βρέθηκαν στα γήπεδα, DSC00545δημιούργησαν ένα πολύ ωραίο κλίμα. Τα αποτελέσματα των αγώνων  έχουν μικρή σημασία μπροστά στην προσπάθεια και τη χαρά των λιλιπούτειων ποδοσφαιριστών. Ο σύλλογος του 1ου Αγ. Στεφάνου αναδείχθηκε πολυνίκης στη μεγάλη κατηγορία και στα κορίτσια, ο σύλλογος της Άνοιξης σάρωσε στις μικρές κατηγορίες, ο σύλλογος της Δροσιάς επιβλήθηκε στους πάγκους με το πιο παθιασμένο κοουτσάρισμα, ο σύλλογος της Σταμάτας κέρδισε μακράν την «μάχη» της εξέδρας από μικρούς και μεγάλους, ενώ ο σύλλογος των Αφιδνών παρουσιάστηκε ως ο πιο οργανωμένος από πλευράς εμφάνισης και ομοιομορφίας ομάδας. 

Για την ιστορία τα αποτελέσματα των αγώνων ήταν

2563

Οι πρόεδροι των συλλόγων γονέων 1ου Αγ. Στεφάνου κα Κ. Μαϊχόσογλου, Άνοιξης κ. Μ. Λουκάτος, Δροσιάς κα Ρ. Πετρή, Σταμάτας κα Ε. Μπόλλα και Αφιδνών κα Μ. Κουτσούκου, από κοινού εύχονται το τουρνουά συλλόγων να γίνει θεσμός και να αγκαλιαστεί και από άλλους συλλόγους γονέων του Δήμου Διονύσου. Ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη κοινή τους εκδήλωση που είναι ο μαθητικός διαγωνισμός «Η Τέχνη της Ανακύκλωσης» που θα πραγματοποιηθεί στη λήξη της φετινής σχολικής χρονιάς και ευχαριστούν : Όλους τους γονείς όλων των σχολείων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των Δ.Σ των Συλλόγων τους και έφεραν κοντά τα παιδιά τους, σε μια γιορτή άμιλλας και κεφιού καθώς και το αθλητικό κέντρο  Aqua Life για τη φιλοξενία και διάθεση των εγκαταστάσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york