Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Α. Σαμαράς: «Επιθεώρηση η συνεργασία Τσίπρα - Καμμένου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας από την Λάρισα εξαπέλυσε για μία ακόμη φορά επίθεση στο ΠΑΣΟΚ και στον ΣΥΡΙΖΑ. Ανέφερε πως κάποιοι προωθούν «ζευγάρια» προκειμένου να ανακόψουν την δυναμική της ΝΔ στις επικείμενες εκλογές. 


«Προωθούν διάφορα ζευγάρια για να μας πλαγιοκοπήσουν: Προσπάθησαν διάφορους συνδυασμούς. Τώρα προωθούν από τη μια πλευρά το ζευγάρι Βενιζέλου-Παπανδρέου. Κι από τον άλλη το ζευγάρι Τσίπρα με τον… μεταμφιεσμένο Τσίπρα, Το ένα ζευγάρι - Βενιζέλου-Παπανδρέου - ξέρουν πια πως δεν πείθει. Απωθεί!  Συσπειρώνει μόνον όσους θέλουν το ΠΑΣΟΚ να πέσει στα μαλακά…Το άλλο ζευγάρι - Τσίπρα-Καμμένου - εξελίσσεται από παράξενο ειδύλλιο σε αληθινό… κωμειδύλλιο! Δίνει υλικό στις επιθεωρήσεις του καλοκαιριού. Αλλά δεν πείθει κανένα. Και διώχνει κι όσους το σκέπτονταν μέχρι τώρα… Εμπλουτίζει το θέατρο. Αλλά φτωχαίνει την Πολιτική!» είπε χαρκτηριστικά ο Πρόεδρος της ΝΔ.



Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφερόμενος στον πρώην πρωθυπουργό είπε ότι «Τελειώσαμε τον Παπανδρέου, τελειώνουμε και με το ΠΑΣΟΚ».

Αναφερόμενος στην άκρα δεξιά ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε πως «Αυτοί που φοράνε σύμβολα των ναζί δεν είναι πατριώτες.....Κουκουλοφόροι και ναζί είναι το ίδιο πράγμα», κατέληξε.

O πρόεδρος της ΝΔ, όπως και από τις Σέρρες, κάλεσε τον ελληνικό λαό να αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει δίνοντας ισχυρή εντολή στο κόμμα της ΝΔ, «Η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει! »



Οι προτάσεις  Σαμαρά για τους Αγρότες

«Προτεραιοτητά μας ακόμα να ολοκληρωθούν τα έργα τοπικής σημασίας, όπως οι δρόμοι Λάρισα-Τρίκαλα και Λάρισα Καρδίτσα, οι παρακάμψεις πόλεων και οι περιφερειακές πόλεων, που έχουν ξεκινήσει, έχουν ήδη ξεμπλοκάρει - επιτέλους - με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, και θα τα ολοκληρώσουμε. Όλα αυτά με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.

Που είχε 15 δισεκατομμύρια και επί δυόμιση χρόνια κάθονταν. Ακόμα δεν μπορούμε να αφήσουμε τη Θεσσαλία να διψάσει. Ο κάμπος, για να παράγει, χρειάζεται νερό. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα «στραγγίσουν» άλλες περιοχές, ούτε ότι θα ενθαρρύνουμε τη σπατάλη του νερού. Πρέπει να αξιοποιήσουμε κάθε διαθέσιμη σταγόνα. Πως μπορεί να γίνει αυτό;

Με ένα συνολικότερο σχεδιασμό για το νερό στη Θεσσαλία, με έμφαση στο περιβάλλον και στην αειφορία. Δεν πρέπει να αφήσουμε τη Θεσσαλία
την πιο παραγωγική περιοχή της χώρας - να ερημοποιηθεί. Για αυτό πρέπει να υπάρξει σύνδεση του Αχελώου με τον Πηνειό και ξεμπλοκάρισμα των έργων για την Κάρλα.

Αλλά και πλήρης αξιοποίηση των υδάτων σε συνδυασμό με μια σειρά έργων όπως το φράγμα της Γυρτώνης, που από το Σεπτέμβριο του 2009 περιμένει να ολοκληρωθεί. Μαζί με τη δημιουργία των τεσσάρων ταμιευτήρων που πετάχτηκαν από το πρόγραμμα «Μπαλτατζής».(Καστρί, Γλαύκη, Κοιλάδα και Αγίους Αναργύρους). Αλλά και το Πρόγραμμα μείωσης της Νιτρο-ρύπανσης, μεγάλης περιβαλλοντικής σημασίας για τα υπόγεια ύδατα υποβαθμίστηκε κι αυτό! Μειώθηκαν και τα υπό ένταξη στρέμματα και οι ενισχύσεις…

Για τον ΕΛΓΑ:


Επί των ημερών της ΝΔ, ο ΕΛΓΑ έδινε, εντός τριμήνου,γρήγορες και αντικειμενικές αποζημιώσεις. Ήταν δίπλα στον αγρότη και τον κτηνοτρόφο την ώρα της δοκιμασίας. Σήμερα ο ΕΛΓΑ κατάντησε να δίνει αντί για αποζημιώσεις… προνοιακά επιδόματα! Που είναι οι αποζημιώσεις για τη ζημιά από το «πράσινο σκουλήκι» στο βαμβάκι του 2010 και του 2011; Τα υποσχέθηκε στο Βουλή ο κ. Σκανδαλίδης - κι ύστερα τα…ξέχασαν!

Έχω πει ότι μέσα στις αδικίες που θα αποκαταστήσω είναι η εξισωτική αποζημίωση για τους κτηνοτρόφους. Που χρέος μας είναι να τους στηρίξουμε. Όχι να τους κυνηγάμε…

Ακόμα: Πεντακόσια εκατομμύρια ευρώ για τα Σχέδια Βελτίωσης παραμένουν αναξιοποίητα από αδικαιολόγητες καθυστερήσεις. Ούτε μία αξιολόγηση δεν έχει ολοκληρωθεί και ούτε ένα σχέδιο βελτίωσης δεν έχει πληρωθεί μέχρι σήμερα. Προτεραιότητά μας, να προχωρήσουν ταχύτατα όλα αυτά.

Και τέλος: Γρήγορη και δίκαιη επιστροφή του ΦΠΑ στους αγρότες του ειδικού καθεστώτος με σεβασμό, όμως, στις δυνατότητες του Έλληνα παραγωγού για υψηλή και ποιοτική παραγωγή. Βεβαίως πρέπει να τιμωρηθούν όσοι κερδοσκοπούν σε βάρος των υπολοίπων. Αλλά τώρα δεν τιμωρούνται οι φαύλοι μόνο. Τιμωρούνται όλοι. Κι αυτό θα σταματήσει!»







1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γράψε και άλλα για τον Αντώνη σου όσα θέλεις. Δεν θα μας πείσεις.
Έχει την ίδια κλίνη και την τράπεζα με το ΠΑΣΟΚ.
Δεν περνούν αυτά τα παραμύθια.
Ο κόσμος τα μπούχτισε.

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york