Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ: Παρέμβαση για τις καθυστερήσεις στο έργο της αποχέτευσης ακαθάρτων του Δήμου Διονύσου

057

Παρέμβαση για τις καθυστερήσεις στο έργο της αποχέτευσης ακαθάρτων του Δήμου Διονύσου

Μια καίρια ερώτηση για τις καθυστερήσεις στο έργο της αποχέτευσης ακαθάρτων του Δήμου Διονύσου, κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο (22.03.2012) ο δημοτικός σύμβουλος της Συμμαχίας για τον Πολίτη κ. Αθανάσιος Μπούσμπουρας.

Η ερώτηση απευθύνεται στον Δήμαρχο Διονύσου, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ν. Παππά και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Ν. Πέππα.

1. Από τον Απρίλιο του 2011, η ΕΥΔΑΠ ανακοίνωσε ότι, υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης στο δίκτυο με τον παλαιό Παρακηφίσιο συλλεκτήρα των Δημοτικών Κοινοτήτων Αγίου Στεφάνου, Άνοιξης και Κυρονερίου για το εσωτερικό αποχετευτικό δίκτυο, που είχε κατασκευαστεί σε αυτές. Να μας ενημερώσετε, γιατί υπάρχει αδικαιολόγητη καθυστέρηση.

2. Γιατί καθυστερεί η δημοπράτηση των έργων του εσωτερικού αποχετευτικού δικτύου στις Δημοτικές Κοινότητες Διονύσου, Ροδόπολης, Σταμάτας, Αγίου Στεφάνου και Κρυονερίου. Το κονδύλι των 46 εκατομμυρίων €, έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής από το καλοκαίρι του 2011. Ποιο είναι το τελικό χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της συντονιστικής μελέτης και της τελικής έγκρισης από το ΕΠΠΕΡΑΑ για την άμεση δημοπράτηση αυτών των εργασιών από το Δήμο Διονύσου; Και ποιο για τη σύνδεση τους με τους ήδη κατασκευασθέντες πρωτεύοντες αγωγούς, καθώς και αυτούς που πρόκειται να κατασκευασθούν από την ΕΥΔΑΠ στη Λεωφ. Διονύσου, τη Λεωφ. Σταμάτας και στην περιοχή της Άνοιξης;

3. Όπως είναι γνωστό, η ΕΥΔΑΠ είναι υποχρεωμένη και υπεύθυνη για την κατασκευή των ανωτέρω υπολοίπων πρωτευόντων αγωγών. Ερωτώ: ποιος συντονισμός υπάρχει με την αρμόδια Τεχνική Υπηρεσία, ποιος αρμόδιος μηχανικός έχει επιφορτιστεί και αναλάβει αυτόν το συντονισμό και εάν έχει ορισθεί μηχανικός.

4. Που βρίσκεται η μελέτη για την κατασκευή εσωτερικού δικτύου στις προβληματικές εδαφικά περιοχές του Αγίου Στεφάνου (Αγία Παρασκευή);

05.04.2012 Το Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york