Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Στους "Ανεξάρτητους Έλληνες" ο Θανάσης Αυγερινός

|

O Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Θανάσης Αυγερινός, ανακοινώνει την προσχώρησή του στους "Ανεξάρτητους Έλληνες":

ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ

Φίλες και Φίλοι,

Τους τελευταίους μήνες αισθανόμουν εξαιρετικά άβολα βλέποντας την Νέα Δημοκρατία,

που υπηρέτησα για πολλά χρόνια, να παίρνει αποφάσεις εντελώς αντίθετες από αυτές που είχε υποσχεθεί στον Ελληνικό Λαό λίγους μήνες πριν.

Η αντιμνημονιακή  πολιτική έγινε ξαφνικά συμμετοχή και συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, υποκύπτοντας στα σκληρά μέτρα λιτότητας που επέβαλαν και εξακολουθούν να απαιτούν η τροϊκα και οι εκφραστές της, κόβοντας βάναυσα και οριζόντια μισθούς και συντάξεις. Αδιαφόρησαν πλήρως στην αδυναμία και την απόγνωση των πολιτών και της αγοράς να αντέξουν τόσο μεγάλες απώλειες εισοδήματος, να ανταπεξέλθουν ακόμη και στην επιβίωση τους, οδηγώντας την Ελλάδα σε παρατεταμένη ύφεση και ανεργία χωρίς τέλος.

Καμία ουσιαστική προσπάθεια ή πρόταση δεν έγινε από την ΝΔ για πάταξη της φοροδιαφυγής, της γραφειοκρατίας, του μαύρου χρήματος, αλλά και απονομής δικαιοσύνης και πραγματικής τιμωρίας των ενόχων για το κατάντημα της χώρας.

Για τους λόγους αυτούς πρωτίστως, αλλά και άλλους, που έχουν να κάνουν με τις «Δημοκρατικές διαδικασίες» εντός της Νέας Δημοκρατίας, αποφάσισα μετά από πολύ σκέψη ομολογώ,να ενταχθώ στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» του Πάνου Καμμένου γιατί θεωρώ ότι είναι η μόνη δυναμική, αδιαπραγμάτευτη, γνήσια φωνή της κεντροδεξιάς σήμερα, που μπορεί να δώσει πίσω στους Έλληνες και τις Ελληνίδες την χαμένη περηφάνια και αξιοπρέπεια που μας στέρησαν οι άστοχες, λανθασμένες, και με απίστευτη καθυστέρηση ενέργειες της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου, και όχι μόνο!

Έχω μάθει στη ζωή μου να ακολουθώ αυτό που θεωρώ σωστό και όχι το αρεστό και εύκολο.

Οι πολίτες που με στηρίζουν δεν είναι για μένα απλοί ψηφοφόροι αλλά καλοί και προσωπικοί μου φίλοι, και είναι εξαιρετικά συγκινητικό να βλέπω τη θερμή ανταπόκρισή τους να είναι κοντά μου στο νέο μου σπίτι.

Αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίσω να μάχομαι για αυτήν την απίθανη Ελληνική ψυχή, τους φιλότιμους Έλληνες και Ελληνίδες που ξέρουν να εκτιμούν, να αναγνωρίζουν και να ανταποδίδουν την αγάπη και το ενδιαφέρον που τους προσφέρεις από την καρδιά σου.

Δυστυχώς η  Νέα Δημοκρατία κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να απογοητεύσει τον κόσμο της και τις ελπίδες που είχαμε εναποθέσει όλοι μας σε αυτήν.

Εγώ παραμένω στην κεντροδεξιά παράταξη όπως πάντα, με γνήσιο εκφραστεί όμως τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» και τον Πάνο Καμμένο, και να είσθε σίγουροι ότι εμείς θα είμαστε αύριο η δυνατή φωνή της παράταξης μέσα στην Βουλή.

Θανάσης Αυγερινός

Οικονομολόγος-τ.Αντινομάρχης

Υποψήφιος Βουλευτής “Ανεξάρτητοι Έλληνες

Περιφέρειας Αττικής (πρώην Υπόλοιπο)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york