Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ο Μάκης Βορίδης στη Παλλήνη

Το Δημαρχείο Παλλήνης, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί στον Γέρακα, ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και υποψήφιος βουλευτής Αττικής Μ. Βορίδης. Τον κ. Βορίδη υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Αθ. Ζούτσος καθώς και οι αντιδήμαρχοι και ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Γέρακα με τους οποίους ο Υπουργός συζήτησε τα προβλήματα που απασχολούν τον Δήμο. Αμέσως μετά τη σύσκεψη οι κ.κ. Βορίδης και Ζούτσος προέβησαν στις παρακάτω δηλώσεις.
(Δήμαρχος Παλλήνης Αθ. Ζούτσος): «Υποδεχθήκαμε σήμερα τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων σε μία ουσιαστική συζήτηση για θέματα σοβαρά που αφορούν την πόλη μας. Ένα εξ αυτών ήταν το αποχετευτικό στο οποίο ζητήσαμε τη συνέχιση της βοήθειας από τον κύριο Υπουργό και την αμέριστη συμπαράστασή του όπως την είχαμε εξ αρχής στο θέμα της επίλυσης ενός τόσο μείζονος προβλήματος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Βορίδη για τη βοήθεια που μας παρείχε μέχρι τώρα. Γνωρίζει το θέμα, γνωρίζει τα προβλήματα σε βάθος, βοήθησε πολύ στο να ξεπεραστούν αντιρρήσεις που υπήρχαν από το συναρμόδιο Υπουργείο, το ΥΠΕΚΑ, και θα ήθελα και για αυτό να τον ευχαριστήσω ιδιαίτερα γιατί δεν αρκούσε μόνο η συμπαράσταση του Υπουργείου, πρέπει να λύσουμε σε σχέση με το συναρμόδιο υπουργείο και τα υπόλοιπα προβλήματα. Όπως επίσης γνωρίζει - και μας έχει βοηθήσει αρκετά στο θέμα να οργανώσουμε την συγκοινωνία - και αυτό είναι ένα θέμα της δικής του αρμοδιότητας. Θα ήθελα θερμά να τον ευχαριστήσω και για την παρουσία του και για τον ουσιαστικό διάλογο που είχαμε σήμερα σε αυτήν την επίσκεψη στο δήμο μας τον οποίο ήταν και τιμή η παρουσία του εδώ. Κύριε υπουργέ ευχαριστώ πολύ και θα ήθελα να μας πείτε και εσείς».
(Μ. Βορίδης): «Εγώ να ευχαριστήσω κατ' αρχάς τον κύριο Δήμαρχο για τη φιλοξενία. Να πω ότι είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος γιατί καταφέρνουμε να επιλύσουμε ένα μεγάλο ζήτημα για την περιοχή που είναι το αποχετευτικό. Νομίζω ότι από εδώ και πέρα τα πράγματα έχουν δρομολογηθεί. Έχει μπει το νερό στο αυλάκι. Θα συνδεθεί ο δήμος με το ΚΕΛ της Ψυτάλλειας. Θα γίνει λοιπόν έτσι, από εδώ και πέρα, η διαχείριση των λυμάτων του Δήμου Παλλήνης. Νομίζω ότι αυτό ήταν μία σημαντική επιτυχία όχι μόνο για τους κατοίκους και τον δήμο, αλλά κυρίως για την προστασία του περιβάλλοντος. Και αυτό είναι κάτι το οποίο αφορά το σύνολο των Μεσογείων γιατί ο υδροφόρος ορίζοντας δεν περιορίζεται σε ένα σημείο. Άρα λοιπόν είναι ένα σημαντικό περιβαλλοντικό έργο που θα εξελιχθεί και βεβαίως οφείλω να πω ότι η συνεργασία υπήρξε άψογη και έφερε τα αποτελέσματα που έπρεπε να φέρει. Επομένως θέλω να ελπίζω ότι μέσα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα - και ανεξαρτήτως προφανώς της οποιασδήποτε αλλαγής της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου - θα ολοκληρωθούν τα βήματα τα οποία πρέπει να γίνουν προκειμένου να αρχίσει η κατασκευή και η εκτέλεση του συγκεκριμένου έργου. Να ευχαριστήσω ξανά για τη φιλοξενία και για τη συνεργασία και νομίζω ότι έτσι θα συνεχίσουμε επιλύοντας προβλήματα τα οποία ενδιαφέρουν όλους.
Για το συγκοινωνιακό επίσης, νομίζω ότι έχουμε εξαιρετική συνεργασία με τον κύριο Δήμαρχο. Υπάρχει μία σειρά από θέματα τα οποία τα κοιτάμε και θα φτάσουμε στη λύση η οποία πρέπει να είναι ολοκληρωμένη και να απαντά κατά το δυνατόν και μέσα στο σφιγμένο περιβάλλον στο οποίο κινούμαστε και βρισκόμαστε, στις συγκοινωνιακές ανάγκες των πολιτών.
(Δήμαρχος Παλλήνης Αθ. Ζούτσος) Εγώ θα ήθελα να ευχαριστήσω και πάλι και να πω χαίρομαι να συνεργάζομαι με την κεντρική διοίκηση με τρόπους σαν και εσάς και να σας ευχηθώ ειλικρινά και από καρδιάς καλή επιτυχία και στις εκλογές.
(Μ. Βορίδης) Ευχαριστώ πολύ κύριε δήμαρχε, να' στε καλά.











0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york