Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Ο Σπύρος Κωνσταντάς υποψήφιος βουλευτής με τη Δημοκρατική Συμμαχία

|

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Δήμαρχος Παλλήνης κατά το παρελθόν, με σημαντική προσφορά στην πόλη του και την ευρύτερη περιοχή, προσπάθησε με ουσιαστικά - αποτελέσματα για υποδομές, έργα και προσφορά.

Πρόκειται για τον κ. Σπύρο Κωνσταντά ο οποίος θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην Περιφέρεια Αττικής με την Δημοκρατική Συμμαχία.

Στα πλεονεκτήματα της υποψηφιότητας του είναι ότι ήταν από τους πρωτεργάτες για το έργο της αποχέτευσης με συγκεκριμένες ενέργειες για συνολική και εμπεριστατωμένη μελέτη.

Επίσης ήταν ο Δήμαρχος που πρωτοστάτησε στη δημιουργία δομών κοινωνικής πολιτικής με έμφαση στις αδύναμες κοινωνικά ομάδες, τους ηλικιωμένους και τους νέους.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι δημιούργησε για την πόλη του και την Ανατολική Αττική ένα από τα πρώτα κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με ειδικές ανάγκες (ΚΔΑΠ ΜΕΑ), βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, προώθησε τη δημιουργία Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας ηλικιωμένων, την ίδρυση Γραφείου Κοινωνικής Πολιτικής με καθημερινή μέριμνα για εκατοντάδες φτωχές οικογένειες και πολλά άλλα.

Σήμερα Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης, διδάσκει στο Γυμνάσιο της Αρτέμιδας και είναι υποψήφιος Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας με στόχο να υπάρξουν ριζικές αλλαγές στην πολιτική και την κοινωνία, αλλά και την πραγματοποίηση αναγκαίων έργων για την περιοχή μας.

Τέλος πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε ένα μικρό ενημερωτικό έντυπο με συγκεκριμένες προτάσεις του Σπύρου Κωνσταντά και με θεματολογία για την πολιτική, την οικονομία καθώς και διάφορα θέματα καθημερινότητας των πολιτών της Περιφέρειας Αττικής

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york