Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Πρώτη πράξη χωρίς Βενιζέλο στα σποτ της ΝΔ



Θετική καμπάνια μέσω των προεκλογικών σποτ από τη ΝΔ με τη Λ. Συγγρού να έχει στα συρτάρια της και μηνύματα «σκληρά» με στόχο τον Ε. Βενιζέλο και τη θητεία του στην κυβέρνηση Παπανδρέου.

«Η καμπάνια της ΝΔ απαντά στα ερωτήματα για την επόμενη ημέρα των εκλογών και τα ερωτήματα που τίθενται για το μέλλον της χώρας». Η φράση στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά προς το real.gr αποτυπώνει τη γενική φιλοσοφία η οποία διέπει τις τρεις φάσεις των προεκλογικών σποτ της ΝΔ που ξεκίνησαν να προβάλλονται από χθες το απόγευμα αφού πρώτα πήραν το «πράσινο φως» από τον ίδιο τον κ. Σαμαρά.

Οι πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν πως στον τρίτο όροφο της Λ. Συγγρού υπάρχουν και εναλλακτικά τηλεοπτικά μηνύματα που αναφέρονται προσωπικά στον Ε. Βενιζέλο, στη θητεία του στην κυβέρνηση Παπανδρέου και στις κατά καιρούς δηλώσεις που έχει κάνει τόσο για το μνημόνιο όσο και για μία σειρά μέτρων που πήρε το ΠΑΣΟΚ με αποκορύφωμα το χαράτσι στα ακίνητα μέσω ΔΕΗ.

Για πρώτη φορά χθες η ΝΔ δια του Γ. Μιχελάκη μίλησε για «βουλιμία Βενιζέλου προς την εξουσία» απαντώντας έτσι στις αιτιάσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ περί εμμονής του Αντώνη Σαμαρά με την πρωθυπουργία.

Η φράση αυτή αναμένεται ότι θα μπει για τα καλά στο προεκλογικό τερέν της αντιπαράθεσης με την Ιπποκράτους αφού σύμφωνα με απολύτως αξιόπιστες πληροφορίες του real.gr στο επιτελείο Σαμαρά έχουν φθάσει πληροφορίες ότι στις τάξεις των στελεχών του ΠΑΣΟΚ έχει αναπτυχθεί ένας έντονος προβληματισμός για την «αυτοπροβολή» όπως λένε του κ. Βενιζέλου ως του «μοναδικού σωτήρα της χώρας».

«Μασάζ» στους συνδικαλιστές

Επί τρεις και πλέον ώρες οι «γαλάζιοι» συνδικαλιστές από όλους τους κλάδους του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα συζητούσαν χθες το βράδυ στη Λ. Συγγρού με τα μέλη της Εκτελεστικής Εκλογικής Επιτροπής και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στα γραφεία της ΝΔ στη Λ. Συγγρού.

Ο πρώην υπουργός και γραμματέας της ΝΔ που γνωρίζει όσο λίγοι τις ιδιαιτερότητες των συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ κάλεσε τα «γαλάζια» στελέχη σε μία ανοιχτή συζήτηση προκειμένου να εξεταστούν όλες οι δράσεις του κόμματος στους χώρους εργασίας προκειμένου να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή συσπείρωση στην κομματική βάση πριν από την Κυριακή των εκλογών.

Το «μασάζ» στους συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ μόνον εύκολο δεν ήταν αφού οι «γαλάζιοι» έχουν εδώ και μήνες τραβήξει το δικό τους δρόμο αντιδρώντας ρητά και καθολικά στη συμμετοχή της ΝΔ στην κυβέρνηση Παπαδήμου αλλά και στην ψήφιση της δεύτερης δανειακής σύμβασης.

Από την πλευρά του ο κ. Μεϊμαράκης και τα άλλα στελέχη της επιτροπής κάλεσαν τους «γαλάζιους» συνδικαλιστές να δώσουν ενωμένοι τη μάχη των εκλογών ξεκαθαρίζοντας πως αυτή δεν είναι η στιγμή για την «έκφραση θυμού και παραπόνων» αλλά «η ώρα της υπεύθυνης επιλογής για τη χώρα και την παράταξη».






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york