Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012

Η μεγάλη κομπίνα του «κ. Τάκη» - Όργιο παρανομιών στο Κρυονέρι για την «εξυπηρέτηση» μεταναστών

CD89B5D190721CB963BA41828F7E9583 Κύκλωμα με άδειες διαμονής αλλοδαπών είχαν στήσει στην κοινότητα Κρυονερίου Αττικής δημοτικοί υπάλληλοι σε συνεργασία με ιδιώτες, εκμεταλλευόμενοι τους μετανάστες που αιτούνταν κάρτες νόμιμης παραμονής στη χώρα, όπως προκύπτει από πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για την περίοδο 2008-2010, που αποκαλύπτει σήμερα το Έθνος.
«Αρχηγός» του κυκλώματος φέρεται να είναι ο «κύριος Τάκης», συγγενής του προϊσταμένου Διοικητικών Υπηρεσιών της κοινότητας, το όνομα του οποίου αναγραφόταν 27 φορές στο πρωτόκολλο του γραφείου αλλοδαπών, στο πεδίο που συμπληρωνόταν τα στοιχεία επικοινωνίας με τους μετανάστες.
Ο «κύριος Τάκης» γινόταν δεκτός από τις αρμόδιες υπηρεσίες ως εκπρόσωπος των μεταναστών και ήταν εκείνος που χειριζόταν τα αιτήματα για άδειες παραμονής.
Μόνο που σύμφωνα με το νόμο, αυτό δε γίνεται δια αντιπροσώπου, αλλά απαιτείται να παρουσιάζεται αυτοπρόσωπος ο μετανάστης που ζητά την άδεια παραμονής.
Το κλιμάκιο του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, ύστερα από εξονυχιστικό έλεγχο διαπίστωσε ότι:
- Είχε αφαιρεθεί ολόκληρο τμήμα του πρωτοκόλλου στο γραφείο Αλλοδαπών την περίοδο 2001-2003 και οι καταχωρίσεις που βρέθηκαν αφορούσαν την περίοδο από το 2004 έως το 2010.
- Ακόμη και στις σελίδες του πρωτοκόλλου που είχαν συμπληρωθεί σε πολλές καταχωρήσεις ονομάτων δεν υπήρχε καν αιτιολογία, ενώ διαπιστώθηκε ότι πολλοί αριθμοί ήταν κενοί για να κρατηθεί για να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένοι αιτούντες
- Δίνονταν άδειες παραμονής σε μετανάστες που δεν πληρούσαν τα κριτήρια και άρα κυκλοφορούσαν... ελεύθεροι κι ωραίοι κάποιοι που δεν είχαν δικαίωμα να βρίσκονται στην Ελλάδα
- Σε 207 περιπτώσεις δεν εισπράχθηκε το παράβολο που πρέπει να δώσουν οι μετανάστες, αλλά στα βιβλία φαινόταν να έχει καταβληθεί εκ των υστέρων, αλλά η ημερομηνία καταβολής ήταν άγνωστη.

http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/322769/i-megali-kobina-tou-k-taki/

1 σχόλια:

angeliq from Goldcoast Aystralia είπε...

Παναθεμασας Αλητες Προδοτες

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis

 
Free Host | lasik surgery new york