Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Δήμων της Αττικής την Τρίτη 27 Μαρτίου και ώρα 12:00 στην Πλατεία Κλαυθμώνος (Υπουργείο Εσωτερικών)

Δήμος Σαρωνικού σας ενημερώνει ότι θα συμμετάσχει στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που αποφάσισε να πραγματοποιήσει αύριο Τρίτη 27 Μαρτίου στις  12 το μεσημέρι στην Πλατεία Κλαυθμώνος (Υπουργείο Εσωτερικών) η Π.Ε.Δ.Α. (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής), αντιδρώντας με τον τρόπο αυτό στη συνεχή υποβάθμιση και απαξίωση της Αυτοδιοίκησης.

Για το λόγο αυτό, ο Δήμος Σαρωνικού θα παραμείνει κλειστός αύριο Τρίτη από τις 11:00 π.μ. έως και τις 15:00 (λήξη ωραρίου).

Καλούμε όλους τους πολίτες να συμπαρασταθούν στη διαμαρτυρία των Δημάρχων συμμετέχοντας στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Προσυγκέντρωση – Αναχώρηση: 11: 00 π.μ. (Δημαρχείο Σαρωνικού, Καλύβια).

Η Αυτοδιοίκηση αντιδρά στις συνεχείς περικοπές δαπανών και την απαξίωση των λειτουργιών της.

        Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιά απαξίωση των λειτουργιών της; Οι δήμαρχοι (πρώην και νυν) έχουν κάνει τόσες πολλές προσλήψεις με αποτέλεσμα να πληρώνουμε πολύ υψηλά δημ. τέλη τα οποία πηγαίνουν για αντιμετώπιση των σταθερών δαπανών των δήμων (μισθοδοσία, ενοίκια κλπ.) ενώ την ίδια στιγμή δεν γίνονται έργα.
Οι δήμοι της Α. Αττικής εκτός των δημ. τελών, πωλούν πολύ ακριβά και το νερό στους δημότες για να συντηρείται όλη αυτή η κατάσταση. Μάλιστα κάποιοι έχουν εγκρίνει και επιπλέον υπερωρίες για το προσωπικό, άλλοι προσλαμβάνουν εποχιακούς κλπ. Αλλά από έργα τύποτα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york