Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

24Ο ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙΟΥ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ 2012 1ο ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ

24Ο ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙΟΥ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ 2012

1ο ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙΟΥ

ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το Σάββατο 3 Μαρτίου 2012 στις εγκαταστάσεις του 1ου & 2ου Γυμνασίου Παιανίας το 24ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Ανατολικής Αττικής και το 1ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Δήμου Παιανίας. Τη διοργάνωση είχαν αναλάβει ο Αθλητικός Σύλλογος Παιανίας Κτησιφών, η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Μαθητών Δήμου Παιανίας και η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Αττικής. Σημαντικός παράγοντας στην επιτυχία της διοργάνωσης υπήρξε η συμμετοχή πολλών χορηγών και υποστηρικτών οι οποίοι στη πλειοψηφία τους δραστηριοποιούνται στην Παιανία. Αρωγοί επίσης στη πραγματοποίηση της εκδήλωσης υπήρξαν ο Δήμος Παιανίας, η Αστυνομική Δ/νση Παιανίας και η Δημοτική Αστυνομία.

Στα πρωταθλήματα συμμετείχαν 275 μαθητές και μαθήτριες όλων των βαθμίδων από σχολεία όλης της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής και ανάμεσα τους 45 ήταν μαθητές και μαθήτριες του Δήμου Παιανίας.

Η ηλιόλουστη ημέρα βοήθησε ακόμα πιο πολύ στην ωραία διοργάνωση καθώς υπήρχε παράλληλη δράση στη πλατεία της Παιανίας με μαθητές από το Λύκειο Παιανίας να παίζουν μουσική στο ενημερωτικό κιόσκι που είχε στηθεί δίπλα στη μεγάλη επιδαπέδια σκακιέρα στην οποία δοκίμασαν τις σκακιστικές τους ικανότητες μικροί και μεγάλοι που ήταν παρευρισκόμενοι εκείνη την ώρα στη πλατεία Παιανίας.

Την εκδήλωση προλόγισαν ο Πρόεδρος του Α.Σ.Π. Κτησιφών, Κος Παναγιώτης Σιδέρης και η Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων, Κα Ρένα Χούντα, οι οποίοι τόνισαν ότι σκοπός των 2 φορέων είναι το σχολικό πρωτάθλημα σκακιού να αποτελέσει θεσμό για τη πόλη μας.

Οι αγώνες διήρκεσαν από τις 10.00 έως τις 15.00 και ακολούθησαν απονομές και για τα 2 πρωταθλήματα στο προαύλιο των Γυμνασίων.

Στις βραβεύσεις παραβρέθηκαν μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Χρήστος Δάβαρης και Γιώργος Δάβαρης, η Πρόεδρος του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας & Παιδείας, Κα Καίτη Ανδρέου, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Σχολικών Μονάδων Α’/θμιας Εκπαίδευσης, Κος Σταύρος Δάβαρης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Σχολικών Μονάδων Β’/θμιας Εκπαίδευσης, Κος Γιάννης Μπράμος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κος Σπύρος Γεωργάκης και Κα Έλενα Αντωνίου, το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Παιανίας, Κα Άντζελα Παπακωνσταντίνου καθώς και το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Γλυκών Νερών, Κος Χρήστος Μαστραντώνης.

Επίσης στις βραβεύσεις παραβρέθηκαν η Δ/ντρια του 2ου Γυμνασίου Παιανίας, Κα Κλαίρη Μαυρόματου, η Δ/ντρια του Λυκείου Παιανίας, Κα Αλέκα Σταύρου, ο Δ/ντής του 2ου Λυκείου Γλυκών Νερών, Κος Αλέξανδρος Καποδίστριας, ο Δ/ντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Παιανίας, Κος Γιώργος Γεωργάκης καθώς επίσης Εκπαιδευτικοί, μέλη της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και η αντιπρόσωπος του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν – Χορηγού Υγείας – Κα Χατζοπούλου Μαρία.

 

a013 a012

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york