Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Τον Δήμαρχο Μενιδίου κο Ντούρο συνάντησε ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ Βόρειας Αττικής κος Παναγιώτης Χάσκος

|

Με τον Δήμαρχο Μενιδίου κ. Σωτήρη Ντούρο συναντήθηκε ο Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Β. Αττικής κ. Παναγιώτης Χάσκος στο πλαίσιο των επαφών του με τους Αυτοδιοικητικούς παράγοντες της περιφέρειας για να ενημερωθεί για τα προβλήματα των Δήμων της Περιφέρειας. Η επίσκεψη ξεπέρασε σε διάρκεια την μία ώρα και ο κ. Ντούρος ενημέρωσε τον κ. Χάσκο πολύ αναλυτικά για τις προκλήσεις που συναντά καθημερινά στο πεδίο ευθύνης του. Αναφέρθηκε στο μεγάλο οικονομικό πρόβλημα του Δήμου, στο ζήτημα της ασφάλειας που εντείνεται από την ελλειπή αστυνόμευση και ακόμη στο έντονο κυκλοφοριακό. Συζητήθηκαν ακόμη οι δυσκολίες που προκύπτουν από την γενικευμένη οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα και πιο συγκεκριμένα ανακοίνωσε ότι ξεκινούν συσσίτια για τους δοκιμαζόμενους δημότες.

Ο κος Χάσκος άκουσε με πολύ προσοχή τα όσα αναφέρθηκαν από τον Δήμαρχο κι εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Πολιτεία μπορεί να σταθεί αρωγός στα μεγάλα προβλήματα της Αυτοδιοίκησης, πρέπει όμως ο πολιτικός κόσμος να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν. Εξάλλου, δεσμεύτηκε να στηρίξει τον Δήμαρχο για το καλό των δημοτών από όποιο πόστο κι αν του εμπιστευθεί η βούληση του κόσμου.

Στην συνέχεια ο κος Χάσκος είχε συνεργασία με τους Αντιδημάρχους κ. Παναγιώτη Αναγνωστόπουλο, κ. Γιάννη Κατσανδρή και κ. Χρύσανθο Κόνταρη από τους οποίου ενημερώθηκε πιο αναλυτικά για τις καθ'ύλην αμοδιότητες καθενός.

Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Χάσκος δήλωσε: "Οι περιοχές που συγκροτούν τον νέο Δήμο Μενιδίου παρουσιάζουν χρόνια και αντικειμενικά προβλήματα. Η Πολιτεία οφείλει να λάβει δραστικά μέτρα, σε συνεργασία με τον Δήμο που γνωρίζει σε βάθος τα προβλήματα αυτά, για να σταθεί δίπλα στον πολίτη σήμερα που χρειάζεται βοήθεια όσο ποτέ άλλοτε. Προσωπικά, δηλώνω "παρών" και στο Μενίδι και θα προσφέρω με όποιον τρόπο μου επιτρέπουν οι συνθήκες".

 

056 055

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york