Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Στην Παλλήνη ο Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. κος Χάσκος

|

077

Με τον Δήμαρχο Παλλήνης κο Αθανάσιο Ζούτσο συναντήθηκε ο Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Βόρειας Αττικής κος Παναγιώτης Χάσκος.

Πρώην Αυτοδιοικητικός ο ίδιος (τ. Αντιδήμαρχος Καλάμου) συνάντησε τον κο Ζούτσο για να ενημερωθεί για τα τρέχοντα ζητήματα του μεγάλου αυτού Δήμου.
Οι δύο άνδρες συζήτησαν κατ’ αρχάς για το χρόνιο πρόβλημα της αποχέτευσης που οδεύει προς την οριστική επίλυση του -μετά από την ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ. Τα κομμάτια που δεν αποχετεύονταν θα συνδεθούν με τον κεντρικό αγωγό που θα έχει τελικό αποδέκτη την Ψυττάλεια.
Ο κος Χάσκος, ανταποκρινόμενος στις ερωτήσεις πολλών δημοτών, ενδιαφέρθηκε ακόμη να μάθει την πορεία του σχεδίου πόλεως στην δημοτική ενότητα Παλλήνης, σε περιοχές όπως η “Μαρίζα” και ο “Άγιος Αθανάσιος”, που καθυστερούν επί χρόνια την υγιή ανάπτυξη της πόλης και ταλαιπωρούν τους κατοίκους όμως τώρα βρίσκονται -όπως τον ενημέρωσε ο Δήμαρχος- σε φάση ένταξης.


Εξ’ άλλου, ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ έδωσε συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Παλλήνης για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στον τομέα των Σχολείων όπως και στα θέματα της Κοινωνικής Πολιτικής με προεξοχή την πρότυπη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου.


Στο περιθώριο της επίσκεψης του στο Δημαρχείο, ο κος Χάσκος είχε συνεργασία με την Αντιδήμαρχο κα Ειρήνη Κουνενάκη και με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κο Άγγελο Λιακόπουλο.


Φεύγοντας, ο Παναγιώτης Χάσκος δήλωσε: “Η Παλλήνη λειτουργεί εξαιρετικά και αποτελεί πρότυπο για πολλούς άλλους Δήμους. Παρά τις δυσκολίες στη συνεργασία με την Κεντρική Εξουσία, ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του έχουν καταφέρει να δρομολογήσουν τα μεγάλα έργα που έχει ανάγκη ο Δήμος με μεθοδικότητα και βαθιά γνώση της Τοπική Αυτοδιοίκησης. Προσωπικά, θα είμαι κοντά τους με όποιο τρόπο μπορώ, για να βοηθήσω στην επίλυση όλων των προβλημάτων”.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york