Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΚΑΜΙΝΟ

https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=c8d0d2adcd&view=att&th=134565a573447af8&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_gwdht5qe0&zwΚατόπιν των γεγονότων που εκτυλίχθηκαν τον τελευταίο καιρό και αφορούν στο χωριό μας το Συκάμινο, κρίνουμε σκόπιμο να γνωστοποιήσουμε τα εξής:

Την 14η Νοεμβρίου 2011 ο λαός του Δήμου Ωρωπού εξέλεξε δημοκρατικά και μέσω της εκλογικής διαδικασίας ως Δήμαρχο Ωρωπού για τα επόμενα τρεισήμισι χρόνια τον Γιάννη Οικονομάκο.  Από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών μέχρι και σήμερα, στο Συκάμινο έχουν σημειωθεί τραγελαφικά γεγονότα.
Αναφέρουμε ενδεικτικά και μόνο μερικά:
    •    Το ίδιο βράδυ της εκλογικής νίκης του συνδυασμού «Όραμα Δημιουργίας», ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος δέχθηκε επίθεση στην πλατεία του Συκαμίνου με μπουκάλια, καρέκλες και βρισιές.
    •    Κατά την περίοδο που είχε προκύψει το θέμα της ένστασης κατά της εκλογής του Δημάρχου, ομάδα πολιτών, προδικάζοντας το αποτέλεσμα της δίκης, διέδιδε πως ο νέος Δήμαρχος Ωρωπού βρισκόταν παράνομα στη θέση αυτή και πως εντός σύντομου χρονικού διαστήματος θα αναγκαζόταν από την Ελληνική Δικαιοσύνη να αποχωρήσει. Μερικοί δε ήταν τόσο σίγουροι για αυτό, αλλά το μόνο σίγουρο που προέκυψε ήταν να χάσουν όση αξιοπιστία τους είχε μείνει .
    •    Ενώ εκτελείται το έργο οδοποιίας του Δήμου Ωρωπού στη Τοπική Κοινότητα Συκάμινου, κάποιοι συμπολίτες μας ενοχλήθηκαν προφανώς από την πινακίδα που ανέφερε το έργο, την έσβησαν και μετά από μια εβδομάδα την αφαίρεσαν από το σημείο.
    •    Την Δευτέρα 5/12/2011 ομοίως έφθασαν στο σημείο να προκαλέσουν φθορές στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δημάρχου που ήταν σταθμευμένο έμπροσθεν του Κοινοτικού καταστήματος στο Συκάμινο.
Όλα τα παραπάνω δημιουργούν αλγεινή εικόνα για το χωριό μας και ως εκ τούτου καθιστούν επιτακτική την ανάγκη για εμάς να πληροφορήσουμε τους δημότες του Δήμου Ωρωπού ότι το Συκάμινο είναι ένα χωριό με περήφανους και φιλήσυχους ανθρώπους, οικογενειάρχες  που μοχθούν για το μεροκάματο και δεν έχουν καμία σχέση με τα συγκεκριμένα γεγονότα και τα καταδικάζουν. Γεγονότα τα οποία προκαλούν είτε άνθρωποι πνευματικής αστάθειας (σε αυτήν την περίπτωση υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί) είτε μερικοί που όπως φαίνεται δεν έχασαν μόνο τις εκλογές αλλά κάτι παραπάνω.
Γιαννάς Ιωάννης, Αντιδήμαρχος
Λεμπούσης Ευάγγελος, Δημοτικός Σύμβουλος
Σαμπάνης Δημήτρης, Τοπικός Σύμβουλος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york