Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Mε μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία ο καθαρισμός του Χερώματος Βάρης

ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ  ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ 
ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΧΕΡΩΜΑΤΟΣ ΒΑΡΗΣ 
«O ΝΥΜΦΟΛΗΠΤΟΣ» 
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Πραγματοποιήθηκε  με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία ο καθαρισμός του Χερώματος Βάρης, που οργάνωσε ο Εκπολιτιστικός και  Φυσιολατρικός Σύλλογος Χερώματος  Βάρης «O ΝΥΜΦΟΛΗΠΤΟΣ»  την Κυριακή στις 20 Νοεμβρίου 2011. Η περιοχή μας έλαμψε κυριολεκτικά μετά τον καθαρισμό της περασμένης Κυριακής. Το δυναμικό παρόν στην προσπάθεια του Συλλόγου έδωσαν, εκτός από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, που ανέλαβε την προβολή και την κάλυψη του όλου εγχειρήματος και τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα γι’ αυτό αλλά και για τις περιβαλλοντικές ανησυχίες του και δραστηριότητες, η εθελοντική ομάδα πυροπροστασίας Βάρης, η εθελοντική ομάδα Βούλας, ο Δήμος μας, η Δημ. Σύμβουλος κ. Κάραγιαν, κ Αργυροπούλου, ο Δημ. Σύμβουλος κ Ζυγούρης, η πρόεδρος της Δ.Κ. Βάρης κ. Κανέλλου, ο σύμβουλος Δ.Κ. Βάρης κ Τριβυζάς καθώς και ανώνυμοι πολίτες και μικρά παιδιά από την ευρύτερη περιοχή γενικότερα. Δηλώσεις για την εκδήλωση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, έκαναν ο πρόεδρος του Συλλόγου κ Κούτρας, ο ταμίας κ Τριβυζάς, ο κάτοικος της περιοχής μας κ Τσίμος, η Δ.Σ. κ Κάραγιαν και η Δ.Σ. κ Αργυροπούλου. (http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=221315#.TstM1PbqqTs.facebook)
Ο Σύλλογός μας επίσης καταγγέλλει έντονα κάθε προσπάθεια καπήλευσης της εκδήλωσης και  δηλώνει για την αποκατάσταση της αλήθειας και της πραγματικότητας  ότι δεν υπήρξε κανενός είδους αιγίδα και συμπαράσταση από τον  ΣΠΑΥ, όπως θέλο υν μερικοί εκ των υστέρων να εμφανίζουν. 
Ο Σύλλογός μας τέλος  δηλώνει, ότι θα συνεχίσει να παίρνει  τέτοιες πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην αναβάθμιση της ποιότητα ζωής των κατοίκων καθώς και στην προστασία  του περιβάλλοντος, σε πείσμα της  εκάστοτε εξουσίας που στρουθοκαμηλίζει και αγνοεί την υπάρχουσα πραγματικότητα, αφήνοντας σε διαρκή ομηρία και εκτός  σχεδίου πόλης το Χέρωμα της Βάρης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york