Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Αντιδήμαρχος Δ. Σωτήρχος: Επιτυχημένη πορεία στο Καπανδρίτι και στο Πολυδένδρι

Το βασικό αντικείμενο ενός Αντιδημάρχου είναι  η διαχείριση της καθημερινότητας  στον τομέα αρμοδιότητας του. Χωρίς  αμφιβολία, ο Αντιδήμαρχος Καπανδριτίου-Πολυδενδρίου κος Σωτήρχος έχει διακριθεί στο πεδίο ευθύνης του όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και οι εκτιμήσεις των πολιτών.
Ο κος Σωτήρχος ανέφερε για τις αρμοδιότητες του ότι δεν υπάρχουν «μυστικά» αλλά απαιτείται μεθοδική δουλειά και κυρίως προσωπική μέριμνα για να διατηρούνται τα δύο χωριά στην κατάσταση που επιθυμούν οι δημότες. «Βασικός στόχος παραμένει η καθαριότητα» δήλωσε, «και μεριμνούμε ώστε τα σκουπίδια να μαζεύονται στην ώρα τους και οι δρόμοι να είναι πάντα καθαροί». Πολλές φορές μάλιστα χρειάζεται η συμβολή των υπαλλήλων του Δήμου οι οποίοι εργάζονται και πέραν του ωραρίου, ακόμη και σε αργίες.
Βέβαια, η καθαριότητα δεν περιορίζεται στο μάζεμα των σκουπιδιών αλλά περιλαμβάνει την καθαριότητα οδών αλλά και λεπτομέρειες όπως οι λακκούβες που με την επιμέλεια του κου Σωτήρχου έκλεισαν στους περισσότερους δρόμους. Η ικανότητα του να αντιλαμβάνεται και να επιλύει τα καθημερινά θέματα οφείλεται στην έντονη κινητικότητα του σε όλη την περιοχή και στο γεγονός ότι βρίσκεται «24 ώρες κοντά στον πολίτη».
Ιδιαίτερη έμφαση δίνει στην συνεχή παρακολούθηση της ύδρευσης και του ηλεκτροφωτισμού ώστε οι βλάβες να εντοπίζονται και να αποκαθίστανται άμεσα. «Το κινητό μου είναι ανοικτό διαρκώς ώστε να μπορούν να με βρούν οι συνδημότες μου όταν με χρειάζονται» ανέφερε.
Ακόμη, υπηρετεί  τον πολιτισμό, τους τοπικούς συλλόγους και τα προγράμματα που φιλοξενούνται στο Πνευματικό Κέντρο (που λειτουργεί με τμήματα ενηλίκων και ανηλίκων όλη την εβδομάδα) και βέβαια την Τρίτη Ηλικία και το Κ.Α.Π.Η. ώστε να έχουν οι ηλικιωμένοι το δικό τους φιλόξενο στέκι.
Επιπλέον, έμπειρος από την επαγγελματική του πορεία στην Δασοπροστασία ο κος Σωτήρχος βοήθησε τα μέγιστα στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των πυρκαγιών το περασμένο καλοκαίρι αφού οι λίγες εστίες που ξέσπασαν σβήστηκαν εν τη γεννέσει τους.
«Βεβαίως  είμαστε σε καλό δρόμο όμως υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν», είπε. Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού προγράμματος έχουμε καταθέσει πολλές προτάσεις και Ο Δήμαρχος Ωρωπού κος Οικονομάκος έχει αποδείξει το ενδιαφέρον του». Ο Δήμαρχος Ωρωπού από την πλευρά του αναφέρει ότι τον κο Σωτήρχο διακρίνει η ευγένεια, το χαμόγελο και το αληθινό ενδιαφέρον για τους συμπολίτες του. Του αναγνωρίζει ακόμη την εργατικότητα που απορρέει από την συναίσθηση της ευθύνης για την αποστολή του, κάτι που διακρίνει και τους δύο άνδρες.
Ωστόσο δεν  λείπουν και οι τριβές παρά την επιτυχία που σημειώνει. Πριν λίγες ημέρες, ανώνυμος, πέταξε φυλλάδια σε σημεία του Δήμου συκοφαντώντας τον κο Σωτήρχο και την σύζυγο του. Απαντώντας με μια σύντομη ανακοίνωση, ο Αντιδήμαρχος Πολυδενδρίου-Καπανδριτίου διέψευσε κατηγορηματικά, ως αναληθές και συκοφαντικό, το περιεχόμενο της ανώνυμης καταγγελίας (η οποία έκανε λόγο για δήθεν επίθεση και εξύβριση του Αντιδημάρχου προς την κυρία Αργυρώ Ντάση).
«Ο τρόπος που επέλεξαν οι συντάκτες της ανώνυμης καταγγελίας να διαδώσουν ψευδή γεγονότα, με μοναδικό σκοπό να θίξουν την τιμή και την υπόληψή εμού και της συζύγου μου, δείχνει το ήθος τους και προσβάλει την νοημοσύνη των δημοτών του Ωρωπού. Επιφυλασσόμαστε κάθε νομίμου δικαιώματος μας, σχετικά με την κακόβουλη καταγγελία που κυκλοφόρησε ανώνυμα και ανυπόγραφα από αγνώστους».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york