Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Αποκάλυψη: Πολιτική παρέμβαση υπέρ της Τριγλίας Ραφήνας!

|

011 Ασφυκτικές πιέσεις ασκήθηκαν στην διοίκηση της Ολυμπιάδας να μην καταθέσει ένσταση κατά της Τριγλίας Ραφήνας για την αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή των φιλοξενουμένων. Μόλις οι άνθρωποι της Τριγλίας διάβασαν stoplekto.gr την είδηση για τη συμμετοχή τιμωρημένου ποδοσφαιριστή στον αγώνα με την Ολυμπιάδα κινητοποιήθηκαν άμεσα για να προλάβουν να περισώσουν ότι μπορούσαν. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα τηλέφωνα «άναψαν» από το πρωί τα ξημερώματα Κυριακής, όταν αποκαλύφθηκε stoplekto.gr το θέμα και η πλευρά της Ραφήνας επικοινώνησε ουκ ολίγες φορές με τους ανθρώπους της ομάδας του Κερατσινίου για να μην καταθέσουν την ένσταση.

Από την πλευρά της Ολυμπιάδας δηλωνόταν σε κάθε τόνο ότι η ομάδα ήταν αποφασισμένη να προχωρήσει στην κατάθεση της ένστασης για την αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή.

Stoplekto.gr αποκαλύπτουμε ότι στη ..μάχη για να μην προχωρήσει η Ολυμπιάδα τις ενέργειές της, έπεσε και μεγάλο πολιτικό πρόσωπο της Ραφήνας, ο οποίος και επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της Ολυμπιάδας και του ζήτησε να ξεχαστεί το θέμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ολυμπιάδα δεν ενέδωσε ούτε στο πολιτικό τηλέφωνημα και προχώρησε στην κατάθεση της ένστασης.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york