Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Ανακατασκευές και προσθήκες σε δημοτικά σχολεία στο Κορωπί

|

201 Κλιμάκιο του Δήμου Κρωπίας επισκέφτηκε το 1ο Δημοτικό Σχολείο για να καταγράψει την λειτουργία της ανακατασκευής των τουαλετών και την προσθήκη δυο αιθουσων.

Το πρόβλημα χρόνιζε και το είχε υποσχεθεί ο δήμαρχος Δημήτρης Κιούσης από την προεκλογική περίοδο.

Ετσι, υλοποίησε την υπόσχεση και ικανοποίησε μία αδήρητη ανάγκη και υγιεινή των παιδιων του 1ου Δημοτικού, κάτι που είχαν επισημάνει και οι δάσκαλοι του σχολείου και ο Σύλλογος. Εξ’ αυτού του λόγου και οι ευχαριστήριες επιστολές που απέστειλαν αμφότεροι.

“Αυτονόητη αποστολή”, χαρακτήρισε τη δράση, ο δήμαρχος· να πηγαίνουν χρήματα από το δημοτικό ταμείο για έργα υπέρ της καλυτέρευσης των συνθηκών εκπαίδευσης των μαθητών.

Σε αυτό το πλαισιο από το καλοκαίρι του 2011 έχουν ενταχθεί μικρά έργα άμεσης προτεραιότητας για τα σχολικά συγκροτήματα.

Όπως ενημερώνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ανδρέας Ντούνης μαζί εκτός από τις ανακατασκευές των τουαλετών στο 1ο Δημοτικό τοποθετήθηκαν και δύο προκάτ αίθουσες με σύγχρονο εξοπλισμό και συστήματα ψύξης και θέρμανσης (για 24 μαθητές σε κάθε αίθουσα). Επίσης τοποθετήθηκε άλλη μία προκάτ αίθουσα στο 3ο Δημοτικό και αναμένονται και οι άλλες 3 αίθουσες στην αρχή του νέου έτους, που έχουν δεσμευτεί με ενέργειες του Δήμου Κρωπίας.

http://ebdomi.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york