Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Στην ηγεσία του Σισμανογλείου ο Γιώργος Σμέρος

smeros Καθήκοντα Αναπληρωτού Διοικητή ανέλαβε πριν λίγες ημέρες, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής Γιώργος Σμέρος, στο νοσοκομειακό συγκρότημα που περιλαμβάνει τα νοσοκομεία Γ.Ν.Α. Σισμανόγλειο, το 1ο Νοσοκομείο ΙΚΑ «Παπαδημητρίου», το Παιδοψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής και το Γ.Ν. Αμαλία Φλέμιγκ. Ο διορισμός του έγινε με απόφαση του υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέα Λοβέρδου, ύστερα από την αναδιάταξη των μονάδων υγείας.

Στην αρμοδιότητα του ίδιου συγκροτήματος περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων τα Κέντρα Υγείας Σπάτων, Νέας Μάκρης και το Περιφερειακό Ιατρείο Γραμματικού, που βρίσκονται αντίστοιχα στους δήμους Σπάτων-Αρτέμιδος (δημοτική κοινότητα Σπάτων) και Μαραθώνα (δημοτική κοινότητα Νέας Μάκρης).

Κατά την σημερινή ανάληψη των καθηκόντων του ο κ. Γιώργος Σμέρος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ως Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατ. Αττικής, χαιρετίζω την πρόσφατη απόφαση του Υπουργού κου Ανδρέα Λοβέρδου, αλλά και της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας, για την μετατροπή του Παιδοψυχιατρικού Νοσοκομείου Ραφήνας σε Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου Ραφήνας-Πικερμίου και την σύσταση του Νέου Νοσοκομείου Ανατολικής Αττικής στις εγκαταστάσεις του Π.Ν.Α., που χρόνια διεκδικούσαμε και αγωνιζόμαστε,  Τοπική Αυτοδιοίκηση και  κοινωνικοί φορείς, στις εγκαταστάσεις του Π.Ν.Α. Θα δώσω όπως όλοι, τον καλύτερο εαυτό μου για την άμεση λειτουργία του Κέντρου Υγείας στην Ραφήνα, αλλά και την ίδρυση του πρώτου Νοσοκομείου στην Ανατ. Αττική …. ».

http://www.marathonlive.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york