Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικο Bazaar της Στροφιλιάς στην Ανάβυσσο

|

1112 Η συμμετοχή των παιδιών είναι δωρεάν, οι θέσεις όμως είναι περιορισμένες και απαιτείται προεγγραφή.

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011 διοργανώνουμε το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Bazaar της Στροφιλιάς στο οινοποιείο στην Ανάβυσσο και σας περιμένουμε από τις 11.00 το πρωί ως τις 4 το απόγευμα για μία γευστική δοκιμή των κρασιών της Κατώγι και Στροφιλιά, διανθισμένη με διαφορετικές γεύσεις και παιδικές φωνές.

Παρά τις δυσκολίες, οργανώνουμε μία γιορτή για να φτιάξει το κέφι όλων μας, και το δικό σας και το δικό μας. Ετσι, φέτος περιμένουμε τους μικρούς καλικάντζαρους να μας ξεσηκώσουν και στήνουμε την  Καλικαντζαρογιορτή!

Οι Καλικάντζαροι των Χριστουγέννων αποφάσισαν να κάνουν ένα Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, έκπληξη στον Άγιο Βασίλη! Ενώ όμως έχουν βρει και έχουν ετοιμάσει όλα τα φαγητά και τα γλυκά διαπιστώνουν πως δεν έχουν σκεφτεί τι θα πιουν! Τότε ο Καλικαντζαροσέφ θυμήθηκε ότι οι άνθρωποι στα Χριστουγεννιάτικα τραπέζια τους πίνανε ένα κόκκινο ζουμί που το ονομάζανε κρασί!!! Δεν ξέρουν όμως τη συνταγή. Θα τους βοηθήσετε να φτιάξουν το δικό τους Καλικαντζαροχυμό; Είναι ένας χυμός διαφορετικός, για Καλικάντζαρους μόνο, και πολύ δυναμωτικός! Έτοιμοι να μάθετε το Καλικαντζαρομύστικο; Χρειάζεται προσπάθεια, συνεργασία, υπομονή και κέφι πολύ!

Αφιερωμένη στα παιδιά από 4 ως 12 ετών, η Καλικαντζαρογιορτή  θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του οινοποιείου, θα ξεκινήσει στις 11.00πμ και θα διαρκέσει μέχρι τις 2μμ. Με την επιμέλεια του Παιχνιδαγωγείου, τα παιδιά θα συμμετέχουν σε ένα γιορτινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα τα μυήσει στον κόσμο της αμπέλου, καλλιεργώντας τη δημιουργικότητά τους.  Η συμμετοχή των παιδιών είναι δωρεάν, οι θέσεις όμως είναι περιορισμένες και απαιτείται προεγγραφή. Για περισσότερες πληροφορίες και για την απαραίτητη προεγγραφή επικοινωνήστε με την κα. Μαρία Δήμου ( Τηλ: 2106778244, Δευτέρα ως Παρασκευή 9πμ-3μμ).

Κάντε κράτηση θέσεων, πάρτε τα πιτσιρίκια σας κι ελάτε να γευτούμε μαζί το κόκκινο ζουμί!

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york