Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Η ηλεκτρονική παρουσία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του δήμου Σπάτων - Αρτέμιδας είναι πλέον γεγονός!!!

kef-telos-2

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ηλεκτρονική παρουσία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του δήμου Σπάτων-Αρτεμιδας είναι πλέον γεγονός. Η Ένωσή μας, δίνει το παρών και στο διαδίκτυο προκειμένου να προωθήσει την γνωστοποίηση των προβλημάτων της εκπαίδευσης τόσο στα σχολεία του δήμου μας όσο και γενικότερα. Να κάνει γνωστές τις προσπάθειες που καταβάλουμε και τους αγώνες μας. Να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση των συνδημοτών μας, στην επικοινωνία των φορέων της παιδείας και της τοπικής κοινωνίας.

Μπορείτε να μας επισκευτείτε στη διεύθυνση: egkspatartemis.wordpress.com και να καταθέσετε τις σκέψεις και τα σχόλιά σας. Στην ιστοσελίδα μας υπάρχει προβλεπόμενος χώρος για όλους που ασχολούνται με τα σχολεία (Σύλλογοι Γονέων, Καθηγητές/Δάσκαλοι,Δήμος,Μαθητές) έτσι ώστε να μπορούν όλοι να αναρτούν άρθρα, απόψεις,ανακοινώσεις,καταγγελίες και οτιδήποτε άλλο είναι χρήσιμο στην σχολική κοινότητα, καθώς και στους Γονείς.

Μπορείτε επίσης να βρείτε χρήσιμα λίνκς , καθώς και RSS feeds από άλλα σάιτ με ενδιαφέρον περιεχόμενο.

Μπορείτε επίσης να μας ακολoυθήσετε στο facebook (Ένωση-Γονέων και-Κηδεμόνων-Σπάτα-Άρτεμις) αλλά και στο twitter (http://twitter.com/#!/egkspar).

Επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας e-mail στο enosigoneonspaartem@hotmail.com η χρησιμοποιώντας την επιλογή “e-mail me” που θα βρείτε στο σαιτ, με κείμενα που θέλετε να ανέβουν καθώς και παρατηρήσεις για βελτιώσεις.

Προσβλέπουμε στην συμπαράστασή σας για να κάνουμε την ιστοσελίδα μας, έναν χώρο , χρήσιμο για Γονείς , μαθητές , εκπαιδευτικούς και όχι μόνο.

Επίσης μπορείτε να μας ακολoυθήσετε στο facebook (Ένωση-Γονέων και-Κηδεμόνων-Σπάτα-Άρτεμις) αλλά και στο twitter (http://twitter.com/#!/egkspar)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york