Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΡΩΠΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΑΥΛΩΝΑ

206

Την λέσχη ηλικιωμένων Αυλώνα επισκέφτηκε χτές 24 Νοεμβρίου 2011 ο Δήμαρχος Ωρωπού κος Γιάννης Οικονομάκος. Σκοπός της επίσκεψης ήταν να έρθει ο Δήμαρχος κοντά στους πολίτες, να συνομιλήσει μαζί τους, να ακούσει τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους και να συζητήσουν τι μπορεί να κάνει ο Δήμος για να βελτιώσει την λειτουργία της λέσχης.

Το ζήτημα που έθεσαν οι περισσότεροι δημότες ήταν η δυσκολία να ανταποκριθούν στην λαίλαπα των φορολογικών μέτρων, ειδικά το ειδικό τέλος ακινήτων που έρχεται με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Ο Δήμαρχος, επανέλαβε την πρόταση του για οικονομική ενίσχυση όσων αποδεδειγμένα αδυνατούν να πληρώσουν την εισφορά, που θα είναι μια σημαντική ανακούφιση για τους αδύναμους συμπολίτες μας.

Ο Δήμαρχος, ο οποίος πραγματοποιεί σε τακτική βάση τέτοιες επισκέψεις σε όλα τα σημεία του Δήμου, βρισκόμενος πάντα στο πλευρό του δημότη,  απένειμε τα εύσημα στον Αντιδήμαρχο κο Παπαγιάννη για την εξαιρετική λειτουργία της Λέσχης, που ανταποκρίνεται πλήρως στις προγραμματικές δεσμέυσεις του Δημάρχου, στο πλαίσιο της φροντίδας για την Τρίτη Ηλικία. Ευχαρίστησε ακόμη τους αιρετούς όλων των παρατάξεων και ιδιαίτερα τον Δημοτικό Σϋμβουλο Αντρέα Λέκκα και τους Τοπικούς Συμβούλους Αριστείδη Πάντο, Δημήτρη Γιασιράνη και Αθανάσιο Τζιόμαλο που αγωνίζονται δυναμικά κι ενωτικά για το καλό των συμπολιτών τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york