Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Σε αμφισβητούμενα έγγραφα στηρίχθηκε και η νέα απόφαση του δήμου Σαρωνικού για την μεταφορά των λυμάτων στην Ψυτάλλεια;

m2u00442_xvid_00012 Σε έγγραφα τα οποία αναφέρονται σε μελέτες  της ΕΥΔΑΠ, για την μεταφορά των λυμάτων του Σαρωνικού στην Ψυτάλλεια, στηρίχθηκε και η νέα απόφαση του δήμου της 9/11/2011, σύμφωνα με την δευτερολογία του αντιδημάρχου  Σαρωνικού κ. Μανώλη  Τσαλικίδη. Ο αντιδήμαρχος ανέγνωσε αποσπάσματα από έγγραφα τα οποία σύμφωνα με τον ίδιο, αποδεικνύουν ότι είναι εφικτή η σύνδεση του δικτύου μεταφοράς των λυμάτων του Σαρωνικού.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι  αγνοούν την προέλευση αυτών των εγγράφων, αγνοούν ποιοι είναι οι συντάκτες τους, σε ποιους απευθύνονται, αν είναι επίσημα έγγραφα της ΕΥΔΑΠ και επομένως αν είναι σε γνώση της ηγεσίας της, καθώς επίσης και για το πώς βρέθηκαν στα χέρια του αντιδημάρχου, εφόσον δεν απευθύνονται στον δήμο Σαρωνικού.

Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, (Τσιακάλου, Βολάκος, Σόφος και Σαρρής) ζήτησαν με αίτησή τους, μετά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου , να λάβουν γνώση αυτών των εγγράφων και να τους δοθούν αντίγραφα, τα οποία όμως δεν τους  δόθηκαν μέχρι σήμερα (15/11/2011).

Σε αίτημα δημοτικών συμβούλων προς την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Κόλλια  να τους δοθούν αυτά τα έγγραφα, πήραν την απάντηση ότι δεν έχουν κατατεθεί στον δήμο και ότι τα έχει μαζί του ο Τσαλικίδης, ο δε δήμαρχος σε αντίστοιχο αίτημα απάντησε ότι ο ίδιος δεν τα έχει.

Θα ήταν λογικότερο, οι δημοτικοί σύμβουλοι να απαιτήσουν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης να λάβουν γνώση των εγγράφων και αν δεν ικανοποιείτο το αίτημά τους να επιφυλαχθούν για την όποια απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με τον δημοτικό κώδικα, εφ΄ όσον η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου βασίστηκε στην ύπαρξη αυτών των εγγράφων,


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ…….

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york