Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Εριξαν πρόστιμο 100 ευρώ και αφαίρεσαν δίπλωμα για 30 ημέρες σε οδηγό αυτοκινήτου που ενημέρωνε με ντουντούκα για συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου!

Το παραπάνω απίστευτο γεγονός καταγγέλλει το Εργατικό Κέντρο. Σύμφωνα με την καταγγελία: «Το περασμένο Σαββάτο το πρωί αυτοκίνητο με ντουντούκα στην περιοχή του Σαρωνικού ενημέρωνε για συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου για την Κυριακή 30 Οκτώβρη στο Δημαρχείο Σαρωνικού με σκοπό την οργάνωση του λαού της περιοχής ενάντια στην επίθεση της κυβέρνησης, στα χαράτσια και την ανεργία».«Φαίνεται όμως πως κάποιοι ενοχλήθηκαν, συνεχίζει η ανακοίνωση, και κάλεσαν την αστυνομία να σταματήσει τους "ταραχοποιούς" που τόλμησαν να ενημερώσουν τους εργάτες και τους ανέργους της περιοχής. Η άμεση κινητοποίηση όλων των δυνάμεων της ευρύτερης περιοχής, της άμεσης δράσης και της τροχαίας είχε αποτέλεσμα. Σταμάτησαν τους "ταραχοποιούς" και τους έριξαν πρόστιμο 100 ευρώ και αφαίρεσαν το δίπλωμα του οδηγού για 30 ημέρες (!) γιατί δεν είχαν άδεια για τη μικροφωνική...».
Το ΕΚΛ σε ανακοίνωσή του υπογραμμίζει ότι «η κυβέρνηση έχει τρομοκρατηθεί από την οργάνωση του λαού απέναντι στην αντιλαϊκή λαίλαπα κυβέρνησης, ΕΕ και ΔΝΤ και προχωρεί σε αυταρχικές μεθόδους για να τρομοκρατήσει το λαό. Τους δηλώνουμε ότι το κίνημα έχει την εμπειρία και την αποφασιστικότητα να αντιμετωπίσει τέτοιου είδους επιθέσεις». Αυτό αποδείχτηκε και από τη μαζικότητα της συγκέντρωσης η οποία ήταν πάνω από το αναμενόμενο, όπου και συγκροτήθηκε Λαϊκή Επιτροπή Σαρωνικού.

rizospastis.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york