Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Κάνουν Σεξ Σε Web Κάμερα Για Να Αναθρέψουν Το Παιδί Τους (Video)

|

anatolikiattikinews_blogspot012 Αγωνιζόντουσαν να τα βγάλουν πέρα με το πενιχρό τους εισόδημα…. Ο Tyler μέχρι σήμερα έκανε δουλειές του ποδαριού, η δε Berkley εργαζόταν ως σερβιτόρα μερικής απασχόλησης. Ωστόσο, ό,τι και να έκαναν τα χρήματα δεν έφταναν.

Το ζευγάρι πήρε τη μεγάλη απόφαση. Να βγάλουν χρήματα μέσω του ερασιτεχνικού πορνό. Ο 25χρονος και η μόλις 21 ετών σύζυγος του έχουν ένα κοριτσάκι 2 ετών. Τα όνειρά τους δεν ήταν να γίνουν σταρ του πορνό, ωστόσο, όπως διεπίστωσαν, τα χρήματα που βγάζουν είναι πάρα πολλά.

“Την πρώτη φόρα που ενώσαμε την web κάμερα βγάλαμε 300 δολάρια σε 30 λεπτά. Είναι τα χρήματα που κερδίζεις δουλεύοντας επί μια βδομάδα” αναφέρει η νεαρή.

Το νεαρό ζευγάρι έχει μετατρέψει την κρεβατοκάμαρα του σε “ατελιέ του έρωτα”. Κάθε φορά που κάνουν σεξ, εκατοντάδες χρήστες, πληρώνοντας μέχρι και οκτώ δολάρια το λεπτό, τους παρακολουθούν να κάνουν έρωτα.

Ο 25χρονος αναφέρει ότι “Το σεξ πρέπει να είναι σκληρό για να προσεγγίζουμε πελάτες. Πολλές φορές κάνουμε σεξ δύο και τρεις ώρες”.

Σε συνέντευξη τους στην ABC News αναφέρουν: “Θέλουμε μια φυσιολογική ζωή. Ωστόσο όταν μπορούμε το κάνουμε τα χρήματα είναι πολλά και βγαίνουν γρήγορα”.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν είναι ότι η μικρή τους κόρη κοιμάται στο διπλανό δωμάτιο και φοβούνται μη τους καταλάβει. Παράλληλα υπάρχουν στιγμές που δεν νιώθουν οικία όταν κάνουν έρωτα μπροστά στην κάμερα.




mychannel.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york