Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Όλα έτοιμα για το ντέρμπι!

|

afisa1

Η αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι του Παλληνιακού με τον τα Γλυκά Νερά έχει αρχίσει. Αύριο στις 17.00 στο γήπεδο της Παλλήνης, οι παίκτες του Σωκράτη Κιούρκου υποδέχονται την ομάδας της γειτονικής πόλης, σε ένα από τα παραδοσιακά ντέρμπι της κατηγορίας. Όπως είναι λογικό, επικρατεί ενθουσιασμός στις τάξεις του Παλληνιακού μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με τις τέσσερις νίκες σε τέσσερα ματς και δεν βλέπουν την ώρα οι Παλληνιώτες, να χτυπήσουν και πέμπτη φορά!

Βέβαια, όλοι στο κλαμπ ξέρουν ότι το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Ο αντίπαλος είναι ισχυρός και για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα πρέπει να τα δώσουν οι παίκτες του Κιούρκου όλα και προπάντων να έχουν όλες τις αισθήσεις τους εν εγρηγόρση από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό του ματς!

Το αγωνιστικό πρόβλημα του Παλληνιώτη τεχνικού, είναι ο Σκεντούλι που κάνει θεραπεία και δεν μπορεί να παίξει. Υπάρχουν βέβαια παιδιά ικανότατα να τον αντικαταστήσουν και ο Κιούρκος είναι σίγουρος πως θα βρει την λύση.

Η προσέλευση του κόσμου αναμένεται να είναι μεγάλη αφενός γιατί έχουμε να κάνουμε με ένα παραδοσιακό ντέρμπι, αφετέρου γιατί επικρατεί μεγάλος ενθουσιασμός μετά το ιδανικό ξεκίνημα.

Κόσμο αναμένεται να έχει στο πλευρό της και η ομάδα των Γλυκών Νερών…

http://palliniakos-club.blogspot.com/2011/10/blog-post_3905.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york