Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Γνώριζε η Δημοτική Αρχή της Αναγέννησης από το 2009 για την μελέτη μετεγκατάστασης Ρομά στα Μεσόγεια και στο Κορωπί!

Κορωπί, 7 Οκτωβρίου 2011

Γνώριζε η Δημοτική Αρχή της Αναγέννησης από το 2009 για την μελέτη μετεγκατάστασης Ρομά στα Μεσόγεια και στο Κορωπί!

Από τη Δημοτική Αρχή Κρωπίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση σε απάντηση της ανακοίνωσης της μείζονος αντιπολίτευσης (7.10.2011):

anatolikiattikinews_blogspot047 Είναι πραγματικά θλιβερό που η μείζων αντιπολίτευση δεν προσπαθεί να εξακριβώσει αν στελέχη, μέλη ή φίλοι της διασπείρουν ανυπόστατες και συκοφαντικές φήμες εναντίον του Δημάρχου Κρωπίας. Είναι σημαντικό, που ο σημερινός επικεφαλής της Αναγέννησης αποδοκιμάζει τέτοιες ενέργειες, αποστασιοποιείται από αυτούς που διαδίδουν φήμες και θέλει ακόμα και από κοινού δικαστική αντιμετώπιση. Το θέμα όμως αποκτάει άλλη διάσταση από την αποκάλυψη της ύπαρξης πρωτοκολλημένου εγγράφου της ΤΕΔΚΝΑ (22550/9-12-2009) που ενημερώνει την Δημοτική Αρχή Κρωπίας, περιόδου Αναγέννησης, και το Γραφείο Δημάρχου Θεόδωρου Αθανασόπουλου ότι η μελέτη εκπονείται ! Αρα ήταν εν γνώσει της η μελέτη! Αλήθεια, γιατί από τότε δεν ενημέρωσε ο πρώην Δήμαρχος Κρωπίας το Δημοτικό Συμβούλιο και την τότε αντιπολίτευση, που επικεφαλής της ήταν ο κ.Δημήτριος Κιούσης ; Μήπως αυτό συνιστά και αποδοχή από την τότε Αναγέννηση μιας πολιτικής συναίνεσης για τη μετεγκατάσταση των Ρομά στα Μεσόγεια και το Κορωπί ! Άρα, αποδεικνύεται ότι ήταν ετεροχρονισμένη - πολύ αργοπορημένη ( 2 σχεδόν χρόνια από τότε!) η άτυπη πληροφόρηση, που παρείχε ο πρώην Δήμαρχος σε δημοτικό σύμβουλο της Δημοτικής Αρχής στο πλαίσιο της εκδήλωσης διαμαρτυρίας για το νέο Π.Δ Υμηττού (3.07.2011). Συνιστούμε στους φανατικούς φημολόγους μιας άλλης περιόδου του δημοτικού βίου να χρησιμοποιήσουν και αυτό το ντοκουμέντο στις θλιβερές συναθροίσεις τους. Τέλος , ευχαριστούμε τον σημερινό επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης για την εκ νέου καταδίκη των φημών αλλά του συνιστούμε να μην είναι ποτέ σίγουρος για τα όρια της μικρότητας και της απρέπειας που μπορεί να προκάλεσε η μεγάλη ήττα της παράταξης που ηγείται, σε «αυλικούς» της περιόδου Αθανασόπουλου.

Επισυνάπτουμε το έγγραφο της ΤΕΔΚΝΑ με υπογραφή του προέδρου της (Αρ. Πρωτ. 1766/ 1.12.2008) και το οποίο πρωτοκολλήθηκε στις 9.12.2009 (αρ. Πρωτ. 22550, μετά από 1 χρόνο) στο Δήμο Κρωπίας.

 

Δείτε το έγγραφο της ΤΕΔΚΝΑ ΕΔΩ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york