Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων μαθητών, δασκάλων, καθηγητών, εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής και μελών της Εκπαιδευτικής Κοινότητας του Δήμου μας, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 12/09/2011 στην πόλη μας ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Τα προαύλια των σχολείων πλημμύρισαν από τις χαρούμενες φωνές των μαθητών και μαθητριών που περνούν τις τελευταίες ξέγνοιαστες στιγμές τους πριν ξεκινήσουν οι δυσκολίες και οι απαιτήσεις της νέας σχολικής χρονιάς.

108

Στον 1ο και 2ο Γυμνάσιο Παιανίας τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος.

Στον Αγιασμό του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παιανίας με Διευθυντή τον κ. Θύμιο Σταμούλη παρευρέθησαν η Υφυπουργός Παιδείας κα Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Γ. Δάβαρης, η Αντιδήμαρχος κα Ζωή Αγγελοπούλου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Δημοσθένης Μπαρούτης και η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αν. Αττικής κα Ψυχάλη. Επίσης παρευρέθησαν στο 1ο Νηπιαγωγείο ο Δημ. Σύμβουλος κ. Γεώργιος Δάβαρης, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο και στο Λύκειο ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κων/νος Μπουλμέτης, στο 3ο Δημοτικό Σχολείο ο Δημ. Σύμβουλος κ. Χρήστος Δάβαρης, στο 4ο Δημοτικό Σχολείο η Αντιδήμαρχος κα Ζωή Αγγελοπούλου, στο 1ο και 2ο Γυμνάσιο ο Δημ. Σύμβουλος κ. Σταύρος Δάβαρης και ο Αρχηγός της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Ισίδωρος Μάδης και στο Λύκειο η Δημ. Σύμβουλος κα Έλενα Αντωνίου. Στα Γλυκά Νερά αντίστοιχα παρέστησαν στο 3ο Νηπιαγωγείο, στο 1ο και 3ο Δημοτικό, στο 1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο ο Αντιδήμαρχος κ. Αντώνης Κατσούλης, στο 1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο ο Δημ. Σύμβουλος κ. Χρήστος Βλάχος, στο 2ο Δημοτικό, 2ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο ο Δημ. Σύμβουλος κ. Αρτέμης Βαγιωνάκης και στο 2ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο ο Δημ. Σύμβουλος κ. Λάμπρος Κασαγιάννης.

110

Η Υφυπουργός κα Χριστοφιλοπούλου αφού ευχήθηκε σε όλους καλή σχολική χρονιά, υγεία και καλή πρόοδο έδωσε την υπόσχεση να καλυφθούν σύντομα οι ελλείψεις σε όλα τα σχολεία και κατέληξε λέγοντας: «Ξέρω ότι είναι μια δύσκολη χρονιά. Με πολλή και ομαδική δουλειά θα ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα.» Ο Δήμαρχος μεταξύ άλλων υπογράμμισε: «Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου στους διευθυντές, καθηγητές και δασκάλους όλων των σχολείων της πόλης μας που ακούραστα και αδιαμαρτύρητα εργάζονται προκειμένου να προσφέρουν στα παιδιά μας την μέγιστη εκπαιδευτική κατάρτιση και μόρφωση. Καλή Χρονιά και Καλή Δύναμη σε όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς μας. »

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york