Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Απάντηση σε ένα προβοκατόρικο ανώνυμο σχόλιο


ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ Ν.ΒΟΥΤΖΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009 ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ

Γράφει η Πόπη Σουφλή
Έχω μάθει να σηκώνω το γάντι σε προβοκατόρικα σχόλια και το συγκεκριμένο, δεν θα αποτελούσε εξαίρεση, όταν μάλιστα είναι και προσβλητικό προς το πρόσωπό μου.
Ενοχλήθηκε αναγνώστης για το αποκλειστικό ρεπορτάζ του attikanea, που αφορά στον Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σταθμό και στο ΕΣΕΠΑ, το οποίο μάλιστα αναδημοσιεύθηκε σε  εκατοντάδες έγκριτα blogs, και μου έστειλε το παρακάτω σχόλιο, το οποίο παραθέτω και..
απαντώ επωνύμως:


Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στα attikanea Η Πυροσβεστική ΑΡΝΕΙΤΑ...":

K. Σουφλή δυστυχώς μόνο ρεπορτάζ δεν κάνατε και λυπάμαι για αυτό. Ένας επαγγελματίας όπως εσείς οφείλατε να κάνετε πραγματική έρευνα και ΟΧΙ να μείνετε στα λεγόμενα έγγραφα και μπακαλόχαρτα του κάθε ΕΣΕΠΑ και κάθε λογής επικαλούμενων εθελοντών και ΣΩΤΗΡΩΝ της Ελλάδος.

Μάθετε λοιπόν ότι η Ελλάδα έχει ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ του ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ εδώ και χρόνια και πιστοποιημένους και ασφαλισμένους! δείτε και καμιά άλλη ιστοσελίδα εκτός του ΕΣΕΠΑ για να κάνετε ΡΕΠΟΡΤΑΖ δείτε και το www.vfu.gr δείτε και μάθετε ποιοι επιτρέπεται να λέγονται ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ, έλεος πιά με αυτή την τεμπελιά σας αβασάνιστα ρεπορτάζ και φωτογραφίες με εκρήξεις μόνο για εντυπωσιασμό... κρίμα και σας είχαμε σε εκτίμηση 

                                                Η απάντηση του attikanea
ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ Ν. ΒΟΥΤΖΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009
 
Αγαπητέ ΑΝΩΝΥΜΕ σχολιαστή... Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός, ότι το δικό μου ρεπορτάζ με έγγραφα και στοιχεία, είναι ενυπόγραφο και επώνυμο, ενώ το δικό σας σχόλιο, το οποίο θεωρώ προβοκατόρικο, είναι ΑΝΩΝΥΜΟ.
Πίσω από την ... κουκούλα, ο καθένας μπορεί να γράφει και να λέει ότι θέλει... Σημασία έχει να έχεις το τσαγανό να λες ΕΠΩΝΥΜΑ την άποψή σου.
Όσον αφορά στο συγκεκριμένο θέμα, η... ανωνυμία σας δίνει τη δίνει τη δυνατότητα να λετε τις... μισές αλήθειες.
Όντως υπάρχει Εθελοντικό Πυροσβεστικό Σώμα, που ανήκει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία. Με μια διαφορά:
Στο Σώμα αυτό, οι Εθελοντές ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ, είναι ασφαλισμένοι, ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ για πρόσληψη στην Πυροσβεστική, έχουν μειωμένα εισιτήρια στις πολιτιστικές εκδηλώσεις και πολλά άλλα ευεργετήματα και οφίτσια.

Στους ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ όμως και στον ΕΣΕΠΑ, οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ,  ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΦΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ για την προστασία των συνανθρώπων τους και του περιβάλλοντος, διακινδυνεύοντας τις ζωές τους.

Άρα το ρεπορτάζ μου, δεν τήν αναληθές, αλλά ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΤΟ.

Όταν ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ, έχει ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΥΕΡΓΕΤΗΜΑΤΑ, τότε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ, αλλά ... ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ!
Σας ευχαριστώ, που με το προβοκατόρικο σχόλιό σας, μου δώσατε την δυνατότητα να αναδείξω μια άλλη πτυχή του ... "ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ", έτσι όπως κάποιοι σαν κι εσάς, την αντιλαμβάνονται.
ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2009 Στη φωτό  ένα από τα οχήματα του ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΟΥ Ν. ΒΟΥΤΖΑ στην κατάσβεση της φωτιάς

Υ.Γ. Στις φωτιές του Αυγούστου 2009 στην Ανατολική Αττική, να σας υπενθυμίσω, ότι ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ του Νέαου Βουτζά, βοήθησε όσο κανείς, στην κατάσβεσή τους, όταν...ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΑΛΟΝΑΔΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΟΤΑΝ ΞΕΣΠΑΣΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΕ Σ' ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ!!!!


ΕΠΩΝΥΜΩΣ


Πόπη Σουφλή

http://attikanea.blogspot.com/2011/08/blog-post_8109.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york