Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

ΚΟΡΩΠΙ ΚΑΝΤΙΝΕΣ 2011 – ΝΟΜΙΜΑ ΜΕΝ, ΗΘΙΚΑ ΟΜΩΣ ;

ΚΑΝΤΙΝΕΣ 2011 – ΝΟΜΙΜΑ ΜΕΝ, ΗΘΙΚΑ ΟΜΩΣ ;

016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διαδικασία ανάθεσης των καντινών για το φετινό καλοκαίρι ξεκίνησε την 10/2 και ολοκληρώθηκε από 15-19/7. Λόγω άστοχων ενεργειών της Δημοτικής Αρχής (απ’ ευθείας ανάθεση, ένσταση στην Περιφέρεια, ακύρωση των αρχικών αποφάσεων, επαναπροκήρυξη διαγωνισμού λόγω αντισυνταγματικού όρου στην αρχική προκήρυξη), ο Δήμος ζημιώθηκε οικονομικά λόγω του χαμηλότερου τιμήματος που απεκόμισε τελικά αφού χάθηκε το μισό καλοκαίρι. Όλες οι άστοχες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής είχαν επισημανθεί από τη μείζονα μειοψηφία της Αναγέννησης από την πρώτη στιγμή χωρίς όμως η Δημοτική Αρχή να δεχθεί τις υποδείξεις μας με συνέπεια να δικαιωθούμε εκ του αποτελέσματος.

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι οι καντίνες δόθηκαν τελικά με νόμιμη διαδικασία :

Άγ. Δημήτριος (Καντίνα Νο 1) – Διονύσιος Μπότος, Άγ. Δημήτριος (Καντίνα Νο 2) – Κωνσταντίνος Κατσούλης, Άγ. Δημήτριος (Καντίνα Νο 3) – Καλλιόπη Μπότου, Σκαλάκια – Μαρίνος Ντούνης, Νησί Ντούνη – Μαρία Ψάλτη.

Είναι αξιοσημείωτο ότι η εκμετάλλευση των καντινών του Αγίου Δημητρίου (2 από τις 5 συνολικά) δόθηκε στο στενό οικογενειακό περιβάλλον της ιδιαιτέρας γραμματέως του Δημάρχου.

Νόμιμο μεν, ηθικό όμως ;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york