Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΤΡΟΦΕΙΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

clip_image002

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μ Ε Σ Ο Γ Α Ι Α Σ

Μαρκόπουλο, 30/6/2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΤΡΟΦΕΙΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Αγαπητές Μητέρες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, λαμβάνοντας υπόψη τον απαιτητικό ρόλο της σύγχρονης γυναίκας-μητέρας, ενημερώνει τους πολίτες για τη δυνατότητα πλήρους επιχορήγησης των τροφείων των παιδικών σταθμών για τα παιδιά των δικαιούχων μητέρων, με την ένταξη των Παιδικών Σταθμών εντός διοικητικών ορίων του Δήμου, στη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (E.E.T.A.A.).

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όλες οι μητέρες βρεφών, νηπίων και παιδιών που πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:

α) να εργάζονται στην Ελλάδα ως μισθωτές ή αυτοαπασχολούμενες ή αυτοαπασχολούμενες στον πρωτογενή τομέα, ή

β) να συμμετέχουν σε Ενεργητικές Πολιτικές Απασχόλησης (ΕΠΑ: Πρόγραμμα Νέων Θέσεων Εργασίας, Πρόγραμμα Νέων Ελεύθερων Επαγγελματιών, Πρόγραμμα Απόκτησης Εργασιακής Εμπειρίας – Stage, Πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης) ή

γ) να είναι άνεργες, οι οποίες διαθέτουν Δελτίο Ανεργίας σε ισχύ και αντίγραφο βεβαίωσης εξατομικευμένης προσέγγισης από τις Υπηρεσίες του Ο.Α.Ε.Δ. ή

δ) να είναι άνεργες και να λαμβάνουν ή να έχουν λάβει τακτικό επίδομα ανεργίας από τον Ο.Α.Ε.Δ. οποιαδήποτε χρονική περίοδο κατά τους τελευταίους 24 μήνες προ της δημοσίευσης της παρούσας Πρόσκλησης.

Οι ενδιαφερόμενες μητέρες μπορούν να προμηθευτούν τις αιτήσεις συμμετοχής, να ενημερωθούν για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, κριτήρια επιλογής και μοριοδότησης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση (μέσω διαδικτύου): http://www.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi/prosklisi_miteron_21062011.zip ή στα κεντρικά γραφεία της ΕΕΤΑΑ, οδός Μυλλέρου 73-77 στο Μεταξουργείο – Αθήνα. Οι αιτήσεις υποβάλλονται καθημερινά από τις 8.00 π.μ. – 17.00 μ.μ. στα γραφεία της ΕΕΤΑΑ, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων συνοδευόμενων από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011, στις 12.00 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (E.E.T.A.A.), που είναι και είναι ο αρμόδιος φορέας για την επιλογή των τελικών δικαιούχων:

Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (E.E.T.A.A.)

Μυλλέρου 73-77

10436 Αθήνα

τηλ. 210 5214600, Fax 210 5214666

Ιστοσελίδα: www.eetaa.gr

Email: info@eetaa.gr

Υπεύθυνοι προγράμματος ΕΕΤΑΑ

κ. κ. Β. Κουτσοβασίλη, Φ. Γκούζου, Ε. Παπαγεωργίου, Β. Γιαννούλα, Ι. Γκίνη, Α. Παπαδοπούλου

τηλ. 213 1320600 - Fax 213 1320733

E-mail : enarmonisi@eetaa.gr

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york