Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

ΠΑΛΛΗΝΗ, Το … σήκωσε στο «1ο Τουρνουά Άνοιξης» !!!! ”

|

002 

Συναρπαστικός ήταν ο ΤΕΛΙΚΟΣ του πολύ επιτυχημένου «1ου Τουρνουά Άνοιξης». Οι συνεχείς ανατροπές στο σκορ και το πλούσιο θέαμα, καθήλωσαν αρκετό κόσμο που βρέθηκε Σάββατο βράδυ στο Κλειστό Γυμναστήριο Παλλήνης. Τη νίκη και το κύπελλο, πήρε η ομάδα της ΠΑΛΛΗΝΗΣ με 3-1 σετ, απέναντι στην πολύ καλή (και πλήρης) ομάδα του ΠΑΚ Χαλανδρίου.

Η εξέλιξη του αγώνα :

Χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν οι ανατροπές στο σκορ κυρίως από την ομάδα της Παλλήνης με «όπλο» το πολύ καλό σερβις και άμυνα. Στo 1o set το ΠΑΚ προηγήθηκε με 14-20, αλλά τελικά με αντεπίθεση διαρκείας κέρδισε η Παλλήνη με 25-22!!! Στο 2ο set η Παλλήνη ξεκίνησε πολύ άσχημα (χάνοντας στο σκορ με 4-15), στη συνέχεια αφυπνίστηκε, βοηθούμενη και από τις κοπέλες που «ήρθαν» από τον πάγκο μειώνοντας σε 13-18, αλλά τελικά το σετ κατέκτησε το ΠΑΚ Χαλανδρίου με 19-25. Στο 3ο σετ έγινε μεγάλη μάχη, η ομάδα της Παλλήνης είχε ένα συνεχές προβάδισμα 2-3 πόντων, αλλά το σετ κρίθηκε στο τέλος υπέρ της με 25-23 !!! Το 4ο σετ έμοιαζε στην εξέλιξή του με το 1ο σετ !!! Το ΠΑΚ είχε ένα μεγάλο προβάδισμα (σκορ 14-19) αλλά και πάλι τα κορίτσια της Παλλήνης είχαν τα ψυχικά αποθέματα, το πάθος και τη δύναμη να «γυρίσουν» το σετ και να το κερδίσουν με 25-23 !!!

Ταυτότητα αγώνα :

ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗ – ΠΑΚ Χαλανδρίου : 3-1 (25-22, 19-25, 25-23, 25-23)

Συνολική διάρκεια: 1ώρα & 45 λεπτά

Συνθέσεις :

ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗ (Παπαϊωάννου Δ.): Πολίτη Σ., , Μπιτσάκου, Οικονομοπούλου, Βορβολάκου, Βερνάδου, Βλατάκη, Σπηλιωπούλου, Πολίτη Στ., Μπάγια, Βάρδα, Κιούρκου, Κυριακοπούλου.

ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Λεβαντής Κ.): Μαυρίδη, Παυλίδου, Μπρατσιάκου, Λιαρούτσου, Καφρίτσα, Μπιτσοπούλου, Αργυριάδου, Τράκα-Ζαρκαλή, Σακελλαριδη, Ραχούτη

Διαιτητές : Πολύ καλή η διαιτησία της κας Λυδωρικιώτη, του κ. Καπάνταη, και της κας Ανδροπούλου

Αξιοσημείωτα του FINAL - 4 :

1/Ακολουθήθηκε το «τελετουργικό», όπως και σε όλα τα παιχνίδια του τουρνουά, με την προσφώνηση των αθλητριών, προπονητών, διαιτητών, και αρχικών 6άδων των δύο ομάδων, δίνοντας ένα ιδιαίτερο «τόνο» στους αγώνες.

2/Κυριολεκτικά τελευταία στιγμή (την προηγούμενη ημέρα !) άλλαξε η έδρα διεξαγωγής του Final-4, καθώς ένα πρόβλημα στο γήπεδο «ΣΠ.ΛΟΥΗΣ», δεν επέτρεπε να γίνουν εκεί οι αγώνες. Αποτέλεσμα δυστυχώς, να μην διεξαχθεί το καθιερωμένο πριν τους αγώνες τουρνουά των ομάδων ΜΙΝΙ των συλλόγων, καθώς και μία σειρά άλλων «παράλληλων» εκδηλώσεων που είχαν προετοιμάσει οι άνθρωποι της Νίκης Αμαρουσίου.

3/Η Παλλήνη είχε ακόμη περισσότερες απουσίες από αυτές των προηγούμενων παιχνιδιών (απουσίαζε και η έμπειρη ακραία Λουκουμέντα) και για την θέση της 2ης ακραίας, μοιράστηκαν χρόνο συμμετοχής (και εμπειρίες), τρία κορίτσια της ομάδας των Παγκορασίδων (Βλατάκη, Κυριακοπούλου και Κιούρκου) οι οποίες είχαν πολύ καλή απόδοση, αν κάποιος αναλογιστεί τη μικρή ηλικία τους και την ιδιαίτερα αγχώδη εξέλιξη του αγώνα.

1

4/Στο τέλος, βραβεύτηκαν οι καλύτερες ανά κατηγορία αθλήτριες. Για την Παλλήνη βραβεύτηκε η διαγώνια Πολίτη Στ (καλύτερη επιθετική) και Σπηλιωπούλου Κ. (καλύτερο λίμπερο), για το ΠΑΚ η ακραία Παυλίδου (MVP) και η κεντρική Λιαρούτσου, για τη Νίκη Αμαρουσίου η πασαδόρος Νάκου Λουκία (καλύτερη πάσα) και η Γιανούλη (καλύτερη υποδοχέας) και από την ομάδα της Σχολής Μωραϊτη η Δρακονταείδη (καλύτερη server).

5/Ήταν το τελευταίο παιχνίδι, για τον επί σειρά πολλών ετών προπονητή της Γυναικείας ομάδας της Παλλήνης, κ.Παπαϊωάννου Δημήτρη, ο οποίος παρά την κατάκτηση του κυπέλλου, έδειχνε σαφέστατα επηρεασμένος.

6/Αξίζουν συγχαρητήρια στους εμπνευστές του τουρνουά (παράγοντες ΑΣ ΝΙΚΗΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, και Νόντα Μπάϊμπο). Ελπίζουμε του χρόνου να γίνει ακόμη καλύτερο !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york