Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Δελτίο Τύπου για την διoργάνωση του All Star Day Γυναικών 2011

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
Γραφείο Τύπου

ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΙΘΑΚΗΣ 12 - Γέρακας
Τ.Κ. : 15344
ΤΗΛ. : 210-6604600
F.A.X. : 210-6612965
email : press@palini.gr ΓΕΡΑΚΑΣ, 11/02/2011



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
All Star Day Γυναικών 2011


Στα γραφεία Ε.Ο.ΠΕ. έγινε η παρουσίαση για το All Star Day Γυναικών 2011
από τον Αντιπρόεδρο της ομοσπονδίας Γιάννη Στουραίτη με επίσημους προσκεκλημένους τον Δήμαρχο Παλλήνης Αθ. Ζούτσο και τον Γενικό Διευθυντή της Νότιας Ευρώπης και Μέσης Ανατολής, Champion Euro SpΑ, Δημήτρη Ματεμτζή.

Η φωτογραφία είναι από την επίσημη παρουσίαση του
All Star Day Γυναικών 2011 (την βρήκαμε στο sport24.gr)

Όντας, προφανώς, πολύ ικανοποιημένοι οι φορείς από τους διοργανωτές επί σειρά ετών στον Γέρακα, έτσι και φέτος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η γιορτή του γυναικείου volley θα λάβει μέρος στον Γέρακα Δήμου Παλλήνης, την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου στο 1ο Αθλητικό Κέντρο Γέρακα.
Η διοργάνωση θα κρατήσει όλη μέρα από το πρωί έως και τη λήξη των αγώνων.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης με την παρουσία του στη συνάντηση επεσήμανε: «Ευχαριστούμε για την αποδοχή της πρότασης να αναλάβουμε και φέτος τη διοργάνωση με στόχο να γίνει θεσμός στον Γέρακα. Συνεχίζουμε με την ίδια αισιοδοξία και χαίρομαι που φέτος είναι βελτιωμένο το πρόγραμμα. Το γεγονός πως θα γίνει όλη μέρα είναι ένα βήμα προόδου. Επίσης θέλω να τονίσω ότι πλέον με την Παλλήνη, που έχει σπουδαίες ομάδες, συμβάλουμε και ουσιαστικά στο βόλεϊ. Να ξέρετε πως θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας».

Κλείνοντας, όλοι περιμένουν με χαρά αυτή τη διοργάνωση και προσδοκούν το καλύτερο αποτέλεσμα για άλλη μία φορά και τους οπαδούς του αθλήματος που περιμένουν πως και πως αυτό το θέαμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york