Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Αθώος και ο κ. Π. Φιλίππου…

|

Αθωώθηκαν για την υπόθεση της γλίστρας στην παραλία της Κιτέζας.

Αναρτήθηκε στο:  http://pestatora.com/
 
Αθωωτική η απόφαση του δικαστηρίου για το Νομάρχη Ανατολικής Αττικής κ. Λεωνίδα Κουρή και το Δήμαρχο Σαρωνικού κ. Πέτρο Φιλίππου για την υπόθεση της ράμπας ανέλκυσης σκαφών στην παραλία της Κιτέζας. 

Αθώους έκρινε το Γ΄ Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών το Νομάρχη Ανατολικής Αττικής κ. Λεωνίδα Κουρή και το Δήμαρχο Σαρωνικού κ. Πέτρο Φιλίππου, καθώς και το Γενικό Γραμματέα και το Διευθυντή Περιβάλλοντις της Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής, εναντίον των οποίων είχε ασκηθεί μήνυση από την εταιρεία ΑΤΤΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ.
Συγκεκριμένα, το δικαστήριο μετά από δύο συνεδριάσεις του την Παρασκευή 14 και τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011, αθώωσε τους κατηγορουμένους, οι οποίοι βαρύνονταν με την κατηγορία ο μεν Νομάρχης και οι υπάλληλοι της Νομαρχίας για μη νομιμότητα στην έκδοση άδειας περιβαλλοντικών επιπτώσεων για τη ράμπα ανέλκυσης μικρών σκαφών (γλίστρα) στην παραλία της Κιτέζας (41,5ο χλμ. της παραλιακής λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου), ο δε Δήμαρχος Σαρωνικού για ηθική αυτουργία στην έκδοση της εν λόγω άδειας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york