Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Ευχαριστήρια επιστολή Γιώργου Σμέρου


Αγαπητοί  συμπολίτες της Ανατ. Αττικής, 
Μια νέα εποχή ανατέλλει  για την Αττική, με την εκλογή του  πρώτου αιρετού Περιφερειάρχη, του Γιάννη Σγουρού  και του πρώτου αιρετού Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.
Ο Λαός της Αττικής  μίλησε και μας  εμπιστεύτηκε.
Μας έδωσε καθαρή εντολή να πάμε: «ΜΕ ΕΡΓΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ».
Και να είστε σίγουροι πως θα την ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!
Διότι ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ  ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ  ΜΠΟΡΟΥΜΕ! Δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς.
Είναι ώρα μεγάλης ευθύνης  και σκληρής καθημερινής  δουλειάς. Ο προεκλογικός μας αγώνας δικαιώθηκε. Είναι η ώρα  να δικαιωθούν και  τα όνειρα και οι προσδοκίες όλων σας, είτε μας στηρίξατε  είτε όχι, για την  Αττική που θέλουμε, για την Αττική που μας αξίζει. Αναλαμβάνουμε το βαρύ φορτίο να δώσουμε σάρκα και οστά στον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ.
Παράλληλα, θα ήθελα ιδιαίτερα να σας ευχαριστήσω, για την τιμή, αλλά και τη μεγάλη και καθαρή εντολή που μου δώσατε, αφού εσείς με την ψήφο σας με αναδείξατε, για να υπηρετήσω από την θέση του Περιφερειακού Συμβούλου Ανατ. Αττικής, την υλοποίηση του προγράμματος μας. Μια εντολή, η οποία σπεύδω να σας δηλώσω πως δεν αποτελεί για εμένα λευκή επιταγή, αλλά  αντιθέτως με γεμίζει ευθύνη και αποφασιστικότητα για να εκπληρώσω  τις προσδοκίες σας και να αντιμετωπίσουμε συλλογικά τα μεγάλα προβλήματα της περιοχής μας.  
Η εμπιστοσύνη σας  ήταν ψήφος επιδοκιμασίας των θέσεων μας και του οράματος μας. Το αποτέλεσμα των εκλογών  ήταν η απάντηση της δημοκρατίας και νίκη της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Το  ταξίδι μας  μόλις ξεκίνησε.
Και σε αυτό το ταξίδι θα είμαστε όλοι συνοδοιπόροι. 
                       
ΣΑΣ  ΕΥΧΟΜΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ  ΥΓΕΙΑ
ΚΑΙ ΤΟ 2011 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ,
ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ  ΚΑΙ  ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ
    
                                                                               ΓΙΩΡΓΟΣ  ΣΜΕΡΟΣ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york