Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης: Ενστάσεις επί ….Ενστάσεων.

Μόλις στο προηγούμενο σημείωμά μου έγραφα, ότι οι Δημοτικές εκλογές τελείωσαν με την επαναληπτική ψηφοφορία της 14ης Νοεμβρίου 2010.
Μάλλον όμως θα πρέπει να έκανα λάθος αφού όπως πληροφορούμαστε, ένας σημαντικός αριθμός ενστάσεων παραμένει σε εκκρεμότητα και αναμένεται η εκδίκασή τους από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιά.
Το χαρακτηριστικό αυτό των ενστάσεων είναι, ότι το μεγαλύτερο μέρος αφορά σε προσφυγές που έχουν γίνει από υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού του νυν Δημάρχου κ. Κασιδόκωστα, που στρέφονται κατά συνυποψηφίων τους.
Οι ενστάσεις, σύμφωνα πάντα με την πληροφόρηση που έχουμε, αφορούν είτε στην κακή ερμηνεία που δόθηκε στον Εκλογικό Νόμο για την Κατανομή των Εδρών, είτε στη λάθος σταυροδοσία που καταγράφηκε σε άλλους υποψήφιους αντί άλλων.
Υπάρχει επίσης και ένας αριθμός ενστάσεων που αναφέρεται σε υπέρβαση εκλογικών δαπανών, εκλεγμένων σήμερα Δημοτικών Συμβούλων, αλλά υπάρχουν και μία ή δύο πολύ σοβαρές ενστάσεις, που θίγουν ευθέως το κύρος και τη νομιμότητα των αποτελεσμάτων των εκλογών.
Η εκδίκαση των ενστάσεων έχει προσδιοριστεί για την 28η Ιανουαρίου και είναι φανερό, ότι υπάρχει διάχυτη ανησυχία στο Δήμο, πράγμα που εύκολα διακρίνει κανείς από τις συζητήσεις που γίνονται τις τελευταίες ημέρες στα διάφορα «δημοτικά στέκια».
«Ο καιρός γαρ εγγύς».

http://dimtris-kypriotis.blogspot.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york