Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Κύριε Φιλίππου σεβαστείτε, επιτέλους, τις δημοκρατικές διαδικασίες!


Μόλις μάθαμε ότι σε πολλούς πολίτες του Δήμου Σαρωνικού, εστάλη σήμερα το παρακάτω μήνυμα:



Κύριε Φιλίππου σεβαστείτε, επιτέλους, τις δημοκρατικές διαδικασίες! «Τετάρτη 12/1/2011 στις 6 μμ στον κόμβο ΒΙΟΠΑ – Συγκέντρωση συμπαράστασης στον αγώνα της Κερατέας κατά της χωματερής. Προσυγκέντρωση : 5 μμ – Δημαρχείο Καλυβίων.
Π. Φιλίππου»
Αν δεχθούμε ότι το μήνυμα είναι αυθεντικό, τίθεται το εξής ερώτημα:
  • Πότε έλαβε  το Δημοτικό Συμβούλιο Σαρωνικού απόφαση για τη συγκεκριμένη δράση;

Από όσο γνωρίζουμε,  στις 17-12-2010 το Δ.Σ. του Δήμου Καλυβίων σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε να εκδώσει ψήφισμα συμπαράστασης προς τους κατοίκους της περιοχής. Αυτό και μόνο.
Μη λησμονούμε, επίσης, ότι τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Δε μιλάμε πια για Δήμο Καλυβίων, αλλά για Δήμο Σαρωνικού. Ακόμα και να είχε ληφθεί σχετική απόφαση σαν Δήμος Καλυβίων, θα έπρεπε τώρα να ξανασυζητηθεί το θέμα σαν Δήμος Σαρωνικού.
Πώς λοιπόν κύριε Φιλίππου,  ανακοινώνετε τη συγκεκριμένη συγκέντρωση συμπαράστασης;
Κύριε Φιλίππου σεβαστείτε επιτέλους τις δημοκρατικές διαδικασίες.
Και επί της ουσίας του πολύ σοβαρού θέματος της δημιουργίας ΧΥΤΥ.
Γιατί επί τόσα χρόνια που είσαστε δήμαρχος  και λειτουργούσατε την παράνομη και καταστροφική για την υγεία και το περιβάλλον χωματερή του Δήμου Καλυβίων, δεν τολμήσατε να πάρετε μια σωστή απόφαση; Τόσα χρόνια χαμένα! Τόσες ευκαιρίες (και οικονομικές) χαμένες!  Ουδόλως σας ενδιέφερε το περιβάλλον και η υγεία χιλιάδων κατοίκων. Το μόνο που  σας ενδιέφερε και σας ενδιαφέρει είναι η παραμονή σας στην «καρέκλα»…
Τελικά,  το μόνο που ξέρετε να κάνετε είναι  δήθεν «αγώνες». Δήθεν αγώνες για «ελεύθερες» παραλίες και τώρα δήθεν «αγώνες» κατά των χωματερών. Η πρόθεσή σας να παραπλανήσετε και να παρασύρετε τον κόσμο φαίνεται και από τη φρασεολογία που χρησιμοποιείτε. Το διαβάζουμε και στα πανό που έχετε αναρτήσει. «ΟΧΙ ΣΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ». Μα κύριε Φιλίππου, δεν πρόκειται για χωματερή, αλλά για ΧΥΤΥ. Μήπως, δε γνωρίζετε τη διαφορά;
(Παρεμπιπτόντως, το δημαρχείο μας  λέγεται πια δημαρχείο Σαρωνικού).

Χρήστος  Λούλας 

http://christosloulas.wordpress.com 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york