Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

7 στα 7 ο Παλληνιακός εκτός έδρας! Πέρασε νικηφόρα και από τον Άγιο Στέφανο (1-2)

| |

 ..
Επτά στα επτά για τον Παλληνιακό εκτός έδρας! Απίστευτη συγκομιδή βαθμών μακριά από την έδρα της η ομάδα της Παλλήνης. Πέρασε με νίκη και από τον Άγιο Στέφανο, επικρατώντας του Ολυμπιακού με 1-2 και παίζοντας μάλιστα οι φιλοξενούμενοι με δέκα παίκτες από το 75’ (αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Μαθιός) και με εννέα από το 80’ (αποβλήθηκε ο Καρπούσης).
Το σκορ στην αναμέτρηση άνοιξε ο Δημάκης στο 28’ με προβολή έπειτα από κεφαλιά του Μπαμπούνη. Στο 55’, ο Μπαμπούνης από... δημιουργός έγινε εκτελεστής και με ωραίο πλασέ, έκανε το 0-2, αξιοποιώντας την κάθετη μπαλιά του Σκεντούλη.
Οι γηπεδούχοι, κατάφεραν να μειώσουν στο 57’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζεμπίνη. Ο Παλληνιακός, είχε και δοκάρι με τον Καρπούση στο 40’ σε σουτ του έξω από την περιοχή.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ: Σπανός, Λυπάκης, Κολωτάς, Χουζούρης (83’ Μπερμπάντης Χ.), Σιαδήμας, Κωστής, Εμνάνγκι, Ευφημιάδης, Μπερμπάντης Ι (80’ Μπιτάκος). Ζερμπίνης, Ουντέζε (55’ τριανταφυλλίδης).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Μαθιός, Κιουρκακιώτης, Πάσαρης, Καρακάσης, Ντόνι, Σκεντούλη, Ντρένοβα (89’ Μητσιάρας), Μπούρμπουλας, Δημάκης (75’ Γεωργίου), Καρπούσης, Μπαμπούνης (80’ Χασάν).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Free Host | lasik surgery new york